Donald Trump:

- Vi hadde det for gøy

Donald Trump hevder han fikk dronning Elizabeth til å trekke litt ekstra på smilebåndene under statsbesøket.

MORO: Ifølge Donald Trump hadde han og dronning Elizabeth det svært morsomt sammen under statsbesøket tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
MORO: Ifølge Donald Trump hadde han og dronning Elizabeth det svært morsomt sammen under statsbesøket tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Latteren til dronning Elizabeth (93) har aldri sittet løsere enn den gjorde da USAs president, Donald Trump (72), var på statsbesøk i Storbritannia i begynnelsen av juni. Det hevder i alle fall Trump selv.

Under et nylig telefonintervju med Fox News' «Fox and Friends», gjengitt av CNN, fortalte nemlig presidenten at han og dronninga har et godt forhold, og at de under statsbesøket lo og hadde det gøy.

- Folkene hennes sa at hun ikke har hatt det så gøy på 25 år. Så ble jeg kritisert for det, for de sa at vi hadde det for gøy, sier Trump i intervjuet med kanalen.

Om Trumps påstander stemmer eller ikke, er ikke kjent, da en talsmann for Buckingham Palace ikke ønsker å kommentere saken. At statsbesøket var innholdsrikt, er det imidlertid ikke tvil om.

I løpet av det tre dager lange besøket ble det arrangert både en velkomstseremoni, et teselskap og en storslott bankett på Buckingham Palace i regi av dronninga.

President Trumps kone, Melania Trump (49), var en selvskreven gjest, men også 72-åringens fire voksne barn, Ivanka (37), Eric (35), Donald jr. (41) og Tiffany (25), var med til Storbritannia. Dette har den berømte familien fått kritikk for i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer