Jason Momoa:

- Vi hadde ikke råd til å fly hjem

«Game of Thrones»-stjerna minnes økonomiske vansker under innspillingen av suksesserien.

STJERNE: Jason Momoa imponerte stort i rollen som Khal Drogo. Han røper imidlertid at ikke alt var på stell rent økonomisk da han fikk rollen. Foto: NTB Scanpix
STJERNE: Jason Momoa imponerte stort i rollen som Khal Drogo. Han røper imidlertid at ikke alt var på stell rent økonomisk da han fikk rollen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag 20. mai markerte slutten for suksesserien «Game of Thrones», da den aller siste episoden ble tilgjengelig på strømmetjenesten HBO.

Serien, som er basert på bokserien til George RR Martin (70), er blitt omtalt som verdens største tv-serie, og da den aller siste sesongen hadde premiere i midten av april, ble den sett av elleville 17,4 millioner mennesker i USA alene.

Med andre ord har serien nådd ut til en enorm seerskare, og også de medvirkende skuespillerne har tjent godt på suksessen. Under innspillingen av den første sesongen var imidlertid situasjonen en annen for skuespillerne.

I løpet av seriens åtte sesonger har seerne blitt introdusert for en rekke ulike karakterer. En av disse er Khal Drogo, lederen av Dothraki-folket og ektemannen til «dragemoren» Daenerys Targaryan i den første sesongen.

- Ikke råd til å fly hjem

Khal Drogo ble spilt av Jason Momoa (39), som i seinere tid har gjort suksess med spillefilmen «Aquaman». Mandag delte skuespilleren et innlegg på Instagram der han røper at økonomien ikke var helt på topp under innspillingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer