ÉN PÅ HVER ARM: Playboy-konge Hugh Hefner slår tilbake mot eksforloveden Crystal Harris (25), som hevder at sexen med 85-åringen var alt annet enn god - og varte i rundt to sekunder. Foto: Stella Pictures
ÉN PÅ HVER ARM: Playboy-konge Hugh Hefner slår tilbake mot eksforloveden Crystal Harris (25), som hevder at sexen med 85-åringen var alt annet enn god - og varte i rundt to sekunder. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi hadde sex med venninnene hennes

Hugh Hefner (85) nekter for at han er dårlig i senga.

(Dagbladet): Tidliger i sommer ble bryllupet mellom Hugh Hefner (85) og Crystal Harris avlyst, etter at den 25 år gamle bruda fikk kalde føtter.

- Jeg blir ikke tent av Hugh, beklager. Jeg har aldri sett ham naken. Sexen med ham varte i rundt to sekunder, forklarte Harris til radioverten Howard Stern like etter at nyheten ble kjent, ifølge People.

Sex med venninnen Det er beskyldninger Playboy-kongen ikke går med på. Nå slår han tilbake og legger ut om det angivelig svært så aktive sexlivet til ham og Harris til The Hollywood Reporter.

- Vi hadde sex med en av venninnene hennes. Vi hadde sex den første kvelden vi møttes, også da med en annen jente, sier han.

Hyrdestunden skal ifølge Hefner ha vært så bra, at han inviterte dem til å bli i Playboy-villaen.

- Vi fikk et så fint forhold at jeg valgte å beholde dem over helga.

På jakt etter partner Harris ble som kjent invitert til å bli enda lenger, og de to forlovet seg etter kort tid. Men Hugh er imidlertid glad for at det ikke ble noe bryllup, for blondiner er egentlig ikke noe for ham.

- Picasso hadde sin rosa periode, hans blå periode. Jeg er i min blonde periode, forteller han videre.

Nå er han på jakt etter sin nye livsledsager.

- Jeg vil ikke ha en konkurrent. Jeg er på jakt etter en partner. En romantisk partner.

85-åringen har vært gift to ganger, med Mildred Wiliams fra 1949-1959, og «Playmate of the Year» Kimberley Conrad fra 1986-1998.

TOK SLUTT: Like før bryllupet fikk Crystal Harris (25) kalde føtter og forlot Playboy-kongen Hugh Hefner (85) i beste «Runaway Bride»-stil. Foto: Stella Pictures Vis mer