Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gustav Nilsen og Selda Ekiz

- Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet

Det populære paret går hver til sitt etter åtte år.

HVER TIL SITT: Det humoristiske paret bestående av Gustav Nilsen og Selda Ekiz har bestemt seg for å gå fra hverandre, etter åtte år som kjærester. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
HVER TIL SITT: Det humoristiske paret bestående av Gustav Nilsen og Selda Ekiz har bestemt seg for å gå fra hverandre, etter åtte år som kjærester. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Etter åtte år som kjærester er det nå slutt mellom Gustav Nilsen (43) og Selda Ekiz (33). Det bekrefter førstnevnte i tirsdagens utgave av Se og Hør.

- Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet, men vi er fortsatt gode venner. Utover det har vi ingen kommentar, sier komikeren.

Det har i en periode versert rykter om et mulig brudd mellom paret, som for første gang møtte hverandre for ti år siden. Ekiz la nemlig ut et bilde på Instagram, der hun hintet om at hun var singel. Dagbladet har vært i kontakt med NRK-profilen Ekiz, som ikke ønsker å kommentere saken.

Paret har ingen barn sammen, og forblir ifølge Nilsen gode venner etter bruddet.

BRUDD: Det er slutt mellom Selda Ekiz og Gustav Nilsen etter åtte år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Det er slutt mellom Selda Ekiz og Gustav Nilsen etter åtte år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Sommershow

Gjennom tv-programmer som «Newton», «Anno», og «Klassequizen» er Selda Ekiz blitt en av landets mest populære programledere.

Det er rundt åtte år siden hun ble sjekket opp av den ti år eldre komikeren - og falt pladask for totningen.

De har begge mange baller i luften, og Nilsen gjør for tida stor suksess med «Urbane totninger», som har solgt over 30 000 billetter til showet på Kapp på Østre Toten i sommer.

VERSTE RÅD: - Han sa jeg burde holde meg. Video: Mina Knudsen / Sveinung U. Ystad Vis mer Vis mer Vis mer

Under fjorårets show var nettopp Ekiz en av tilskuerne.

- Showet var kjempemorsomt. Jeg holdt på å le meg i hjel, sa hun til Se og Hør den gang.

Til tross for at de den gang hadde vært sammen i sju år, ble programlederen overrasket i salen.

- Å høre Gustav synge opera. Det har han aldri gjort. Jeg fikk gåsehud! Han har en veldig fin stemme, men opera? Det ante jeg ikke at han kunne gjøre så bra, uttalte hun.

Frierbrev

Som profilert programleder, har 33-åringen fått en rekke frierbrev de siste åra - selv om hun har hatt kjæreste.

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på tv, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på tv, men jeg svarer ikke på noe, sa Selda Ekiz til Se og Hør i 2012.

IKKE SIKKER: «Newton»-programleder Selda Ekiz sier til Dagbladet at hun tror hun holdt tidenes rareste takketale under kveldens «Gullruten». Se også hvem hun sier «Åh, han er så fin», om. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Før hun ble programleder for NRKs realitysuksess «Anno», ledet hun det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet «Newton» på statskanalen.

I 2013 sikret nettopp denne jobben henne en Gullruten-pris for beste programleder. Tidligere har tv-profilen uttalt at hun ønsker seg barn, og at hun ikke vil være alene.

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye.

- Det er vanskelig å prioritere et barn. Hva om man går glipp av en mulighet? Men sånn kan jeg ikke tenke i all evighet. Til slutt så sitter jeg der 60 år, alene og uten barn. Det vil jeg jo ikke.