Kjendisgallaen 2019:

- Vi har en veldig god tone

Frank Løke dukket opp med en mystisk kvinne på den røde løperen.

GOD TONE: Frank Løke hadde med seg en kvinnelig «pluss en» på Se og Hørs kjendisgalla 2019. Reporter: Kine Falch og Henriette Eilertsen. Video: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld ble den årlige Kjendisgallaen arrangert på Gamle Logen i Oslo, og flere av landets kjendiser strømmet til for å få med seg den storslåtte festen.

I forkant av prisutdelingen ble den røde løperen rullet ut i kjent stil, og den ble raskt fylt opp av landets kjendiser i finstasen. En av dem som dukket opp var ingen ringere enn tidligere håndballspiller og tv-profil Frank Løke (39).

Med seg på den røde løperen har han Kristin Aastad.

Norgesmester i boksing

Til Dagbladet forteller 39-åringen at kvinnen han har med seg er sju ganger norgesmester i boksing, og beskriver henne som «den kvinnelige versjonen av Frank Løke».

- Akkurat nå har vi en veldig god tone. Som jeg sa er hun jo den kvinnelige versjonen av meg, og jeg er jo veldig glad i meg selv. Så det passer jo bra, sier Løke.

- Vi får se. Vi koser oss, vi trener og gjør mye morsomt, fortsetter han, og legger til at han ikke har noen kommentar på om det er romantiske følelser mellom dem.

Aastad sier på sin side at hun synes det er hyggelig å få være med.

Kjent for å overraske

39-åringen er ikke ukjent for å overraske på den røde løperen, og under Se og Hørs 40 års jubileum i fjor dukket han opp med tidligere «Ex on the Beach»-deltaker Helene Hima (22) som date for kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer