Tori Spelling:

- Vi har et godt forhold nå

Har sluttet fred med moren etter årelang og bitter arvestrid.

BITTER ARVESTRID: Da TV-legenden Aaron Spelling gikk bort i 2006, startet en årelang arvekonflikt mellom datteren Tori og kona Candy (t.h). De har hatt minimalt med kontakt siden den gang - men i dag er forholdet forandret. Foto: NTB Scanpix
BITTER ARVESTRID: Da TV-legenden Aaron Spelling gikk bort i 2006, startet en årelang arvekonflikt mellom datteren Tori og kona Candy (t.h). De har hatt minimalt med kontakt siden den gang - men i dag er forholdet forandret. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tori Spelling (46) slo for alvor gjennom som skuespiller i den legendariske 1990-tallsserien «Beverly Hills 90210» - som gikk sin seiersgang i 2000. Hjernen bak den berømte serien var ingen ringere enn Tori Spellings far, stjerneprodusenten Aaron Spelling som gikk bort 83 år gammel i 2006.

Siden den gang har Spelling kanskje vært mest kjent for å være datter av sin berømte far, men hun har også fint klart å skape overskrifter på egen hånd - om alt fra ektemannens sexgalskap, pengeproblemer og arvestrid.

Og nettopp arvestriden har vært et gjennomgående tema i tabloidpressens dekning av stjernen gjennom åra - og hun har heller ikke vært snau i uttalelsene om sin mor, Candy Spelling (73) etter at milliardarven skulle fordeles, da faren gikk bort for 13 år siden.

DEN GANG DA: Her er Tori Spelling sammen med foreldrene Candy og Aaron i 2002. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Her er Tori Spelling sammen med foreldrene Candy og Aaron i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den berømte produsenten medvirket i over 200 filmproduksjoner og hadde bygget opp en enorm formue på svimlende 3,5 milliarder som han etterlot seg. Etter dødsfallet fikk datteren Tori 5,6 millioner av farsarven - noe som fikk henne til å se rødt.

Har begravd stridsøksa

Nylig gjestet Tori Spelling det kjente talkshowet «Watch What Happens Live» med Andy Cohen, og da ble hennes relasjon til mora et tema. Der kunne Spelling fortelle at de har begravd stridsøksa en gang for alle.

- Det er bra. Forholdet vårt er veldig bra akkurat nå, svarer 46-åringen når hun blir spurt om hvordan forholdet hennes til mora er i dag.

GODT GIFT: Tori har vært gift med Dean McDermott siden 2006. Sammen har de seks barn. McDermott har også en sønn fra før av. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Tori har vært gift med Dean McDermott siden 2006. Sammen har de seks barn. McDermott har også en sønn fra før av. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet er Spelling heller ordknapp om det tidligere så svært anstrengte forholdet til mora, men forteller at alt står bra til med den 73 år gamle mora, og at hun nylig har flyttet inn i en ny leilighet.

- Barna mine sier: Bestemor bor på et hotell. Leiligheten er kjempestor, forteller 46-åringen videre i talkshowet.

Selv om Spelling og mora nå har kontakt igjen, har mor-datter-forholdet på langt nær vært en dans på roser.

FORSONET: Mor og datter har endelig tatt opp kontakten igjen - etter å ikke ha vært på talefot på nesten 13 år. Foto: NTB Scanpix
FORSONET: Mor og datter har endelig tatt opp kontakten igjen - etter å ikke ha vært på talefot på nesten 13 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Farens dødsfall i 2006 ble nemlig starten på en årelang arvestrid mellom Tori og moren Candy Spelling. Kort tid etter dødsfallet ble det kjent at moren hadde fjernet dattera fra testamentet og slik fratok henne arven hun skulle fått av faren.

Det førte til en betent arvekrangel mellom mor og datter - og de kastet beskyldninger mot hverandre i mediene i lang tid. Arvestriden førte også til at mor og datter mer eller mindre kuttet all kontakt med hverandre.

HEFTIG KRANGEL: Tori og Candy Spelling har kastet beskyldninger mot hverandre siden Aaron Spellings dødfall i 2006. Foto: NTB Scanpix
HEFTIG KRANGEL: Tori og Candy Spelling har kastet beskyldninger mot hverandre siden Aaron Spellings dødfall i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det tok livet av ham

Slik har det vært fram til nylig, bortsett fra en kort periode i 2007 da Tori fikk sønnen Liam sammen med ektemannen Dean McDermott (52) - men også da ble kontakten brutt etter kort tid.

I 2009 gikk Candy til angrep på datteren, og anklaget henne for farens død i et intervju med radiostasjonen 94.7 WMAS.

- Datteren min bestemte seg en dag for at hun ikke skulle prate med ektemannen min, meg eller sønnen min. Slik har det vært de siste fire eller fem åra, sa 73-åringen den gang og fortsatte:

- Det er sørgelig, for det var egentlig det som tok livet av Aaron. Han ville ikke leve lenger etter det. Du vet, han hadde gjort alt han kunne gjøre for dattera si, og så vil hun ikke ha noe mer med ham å gjøre når han ikke kunne gjøre mer for henne.

Moren Candy har hevdet at dattera ikke vil ha noe forhold til henne, mens Tori selv hevder at de elsker hverandre, men helt enkelt at de ikke har kontakt.

- Mamma er den hun er. Jeg har blitt den jeg er. Ved et punkt innså jeg at vi ikke passer sammen, har Tori tidligere sagt til People, ifølge Fox News.