Tori Spelling:

- Vi har et godt forhold nå

Har sluttet fred med moren etter årelang og bitter arvestrid.

BITTER ARVESTRID: Da TV-legenden Aaron Spelling gikk bort i 2006, startet en årelang arvekonflikt mellom datteren Tori og kona Candy (t.h). De har hatt minimalt med kontakt siden den gang - men i dag er forholdet forandret. Foto: NTB Scanpix
BITTER ARVESTRID: Da TV-legenden Aaron Spelling gikk bort i 2006, startet en årelang arvekonflikt mellom datteren Tori og kona Candy (t.h). De har hatt minimalt med kontakt siden den gang - men i dag er forholdet forandret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tori Spelling (46) slo for alvor gjennom som skuespiller i den legendariske 1990-tallsserien «Beverly Hills 90210» - som gikk sin seiersgang i 2000. Hjernen bak den berømte serien var ingen ringere enn Tori Spellings far, stjerneprodusenten Aaron Spelling som gikk bort 83 år gammel i 2006.

Siden den gang har Spelling kanskje vært mest kjent for å være datter av sin berømte far, men hun har også fint klart å skape overskrifter på egen hånd - om alt fra ektemannens sexgalskap, pengeproblemer og arvestrid.

Og nettopp arvestriden har vært et gjennomgående tema i tabloidpressens dekning av stjernen gjennom åra - og hun har heller ikke vært snau i uttalelsene om sin mor, Candy Spelling (73) etter at milliardarven skulle fordeles, da faren gikk bort for 13 år siden.

Den berømte produsenten medvirket i over 200 filmproduksjoner og hadde bygget opp en enorm formue på svimlende 3,5 milliarder som han etterlot seg. Etter dødsfallet fikk datteren Tori 5,6 millioner av farsarven - noe som fikk henne til å se rødt.

Har begravd stridsøksa

Nylig gjestet Tori Spelling det kjente talkshowet «Watch What Happens Live» med Andy Cohen, og da ble hennes relasjon til mora et tema. Der kunne Spelling fortelle at de har begravd stridsøksa en gang for alle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer