Dagfinn Enerly:

- Vi har sett ekteskap i lignende situasjoner som har røket

Etter over 25 år sammen kommer Dagfinn og Mona Enerly bare nærmere og nærmere hverandre.

VIKTIG STØTTESPILLER: I et nytt intervju forteller Mona og Dagfinn Enerly om livet sammen og hvor mye de betyr for hverandre. Foto: NTB Scanpix
VIKTIG STØTTESPILLER: I et nytt intervju forteller Mona og Dagfinn Enerly om livet sammen og hvor mye de betyr for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere fotballstjernen Dagfinn Enerly (46) fikk livet snudd på hodet da han i en katastrofal ulykke i 2005 ble lam fra halsen og ned. Han knakk nakken under en fotballkamp for Fredrikstad FK, og fikk i ettertid mye hjelp på rehabiliterings- og opptreningssenteret Sunnaas utenfor Oslo.

I 2015 kunne han røpe overfor Se og Hør at han merket stor fremgang.

46-åringen har flere ganger vært svært åpenhjertig om hvordan livet brått ble forandret, og ikke minst om at han til tider var redd for at kona Mona Enerly (41) skulle forlate ham.

Ungdomsforelskelse

Paret har vært sammen i mer enn 25 år, og har tvillingene Mia og Amanda - som kom til verden i 2003 - sammen.

I et nytt intervju med VG forteller ekteparet nå om den sjokkerende livsendringen, og om hvordan det aldri var aktuelt for Mona å forlate ektemannen.

- Det øyeblikket jeg forsto at hun ville gå denne lange veien sammen med meg, kommer jeg aldri til å glemme. Måten hun har stilt opp på i alle disse årene, er jeg uendelig takknemlig for. Jeg hadde ikke vært i nærheten av der jeg er i dag, uten Mona. Vi har sett ekteskap i lignende situasjoner som har røket. Vi har derimot kommet enda nærmere, sier han til avisen, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer