Bianca Ingrosso:

- Vi har spilt inn sexvideoer sammen

Avslører intime filmer til privat bruk.

KJÆRESTER: Bianca Ingrosso har vært sammen med Phillipe Cohen av og på i fem år. I en ny podkastepisode forteller Ingrosso oppsiktvekkende detaljer fra sexlivet sitt. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Bianca Ingrosso har vært sammen med Phillipe Cohen av og på i fem år. I en ny podkastepisode forteller Ingrosso oppsiktvekkende detaljer fra sexlivet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realitystjerna Bianca Ingrosso (24) har vært på «alles» lepper den siste tida. I tillegg til å være en av Sveriges største influensere, har hun blitt en sentral skikkelse i både Norge og Sverige for sin medvirkning i realityserien «Wahlgrens Värld» - sammen med blant andre moren Pernilla Wahlgren (51) og lillebroren Benjamin Ingrosso (21).

Gjennom den populære realityserien har TV-seerne fått følge 24-åringens mange opp- og nedturer helt siden den første episoden rullet over skjermene i 2016 - blant annet kjærlighetsforholdet med Phillipe Cohen (25).

De var et par i fem år før kjærligheten til slutt slo sprekker tidligere i år. Bruddnyheten ble kjent i slutten av januar, men allerede etter to måneder ble det klart at stjerna hadde en ny flamme.

I april bekreftet 24-åringen det svært mange lenge hadde trodd: Nemlig at hun hadde funnet tilbake til ekskjæresten.

I sin egen podkast, «Alice och Bianca - har du sagt A får säga B» avslører Ingrosso nå intime detaljer om at hun og kjæresten har spilt inn sexvideoer sammen gjennom en lang periode.

Til privat bruk

I podkasten avslører hun nemlig at de har filmet at de har samleie, men fastslår at filmene kun er ment til privat bruk. Den noe oppsiktsvekkende sysselen skal ha oppstått etter at hun og Cohen i mange år hadde et langdistanseforhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.