Humorprisen 2020:

- Vi har vært sammen i noen år

Flere berømtheter tok turen da Norges morsomste skulle hedres.

NOMINERT: Håvard Lilleheie og Randi Liodden kom sammen. Sistnevnte var nominert til pris for årets morsomste på internett. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
NOMINERT: Håvard Lilleheie og Randi Liodden kom sammen. Sistnevnte var nominert til pris for årets morsomste på internett. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var landets morsomste samlet på Christiania Teater i Oslo sentrum, der Humorprisen skulle deles ut. Profiler fra tv, scene og nettet hadde alle møtt opp for å knive om de prestisjetunge prisene. I fjor var det Kevin Vågenes som tok storeslem, med pris for både årets humorprogram, «Parterapi», og årets morsomste på tv.

Vågenes er på nytt nominert til årets humorprogram. I de andre kategoriene er flere kjente og ferske nykommere også nominert. En som hadde tatt turen for å få med seg begivenheten, som også skulle dele ut pris, var Stian Blipp (29).

- Jeg tror det her blir en fantastisk kveld, sier han til Dagbladet.

- Sporty

Blipp har selv drevet med humor i mange år, både på tv og fra scenen. I disse dager er det imidlertid trolig «Senkveld» folk kjenner han best fra, der han og Helene Olafsen (29) i kjent stil intervjuer kjente gjester og finner på pek.

I fjor ble Blipp far for første gang, da han og kona Jamina (32) fikk dattera Noelle. Nå er det snart Olafsens tur, da hun og samboeren Jørgen Nilsen (29) venter sin første i vår.

- Jeg tror de kommer til å kalle ham Brutus, og at de sikkert drar på joggetur når han så vidt har blitt et halvt år. De blir nok en meget sporty familie. De er ikke helt som oss. Hjemme spiller vi Playstation og drikker brus, flirer Blipp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer