«71 grader nord - team»:

- Vi knuser de andre

Nå er vinneren kåret.

Det sto om sekunder da finalen i «71 grader nord - team» skulle avgjøres. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter over ti uker ble det i kveld endelig klart hvem som kan kalle seg vinnere av den andre sesongen av «71 grader nord - team».

Siden det var hockeygutta Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (57) som røk ut i semifinalen, sto det mellom «Jegertvillingene» Johanne og Kristine Thybo Hansen (31) og Rikke Isaksen (28) og Frank Løke (43) da det hele skulle avgjøres.

- Det var den den jevneste finalen som har vært, det sto på sekunder. Under hele finalen vekslet vi litt på hvem som lå foran og hvem som lå bak. Det var så nervepirrende, forteller Isaksen til Dagbladet om finalen.

- Fortjent

Etter en lang etappe, hvor lagene hadde byttet på å være i ledelsen, var det et puslespill som skulle bli avgjørende.

Til slutt var det Isaksen og Løke som slapp jubelen løs etter å ha sikret seieren.

- Jeg hadde pugget logoen, så jeg visste at den røde firkanten skulle oppe i høyre hjørne, forteller Løke om puslespillet, som skulle bli «71 grader nord - team»-logoen.

- Rikke står og gir meg brikkene, det begynner å løsne for meg og så ser jeg at vi tar den. Det var en helt umenneskelig følelse, da var seieren i boks. Det var helt vilt, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer