NERVØS FOR KULDA: De britiske kjendisstylistene Susannah Constantine (49) og Trinny Woodall (47) og Susannah gruer seg til innspilling i januarkulda, men tror det skal gå fint. Foto: TVNorge
NERVØS FOR KULDA: De britiske kjendisstylistene Susannah Constantine (49) og Trinny Woodall (47) og Susannah gruer seg til innspilling i januarkulda, men tror det skal gå fint. Foto: TVNorgeVis mer

- Vi kommer til å fryse puppene av oss

Trinny og Susannah nervøs for den norske januarkulda.

(Dagbladet): I januar kommer den britiske stylistduoen Trinny og Susannah til Norge for innspillingen av TVNorge-programmet «Trinny & Susannah - Oppdrag Norge».

Til nå har det vært klart at det er byene Oslo, Trondheim, Bergen, Lillehammer og Fredrikstad som får besøk av kjendisstylistene.

- Fryser puppene av oss Nå får også kvinnene i Moss, Tønsberg, Drammen og Hamar sjansen til å styles av kjendisstylistene - hvis de overlever vinterkulda.

- Vi kommer til å fryse puppene av oss. Vi har ikke nok av varme klær, sa Susannah Constantine (49), da kanalen møtte de to i London i tidligere denne uka.

Makker Trinny Woodall (47) har på sin side litt mer tro på at hun skal klare seg i den norske januarkulda.

- Jeg har 25 skinnluer. Dette skal gå bra!

- Trenger en piff Makeover-programmet med de to kommer til å rulle og gå på norske TV-skjermer i hele ti uker, fire dager i uka. Både TVNorge og stylistduoen er klare på hva de er på jakt etter.

- Vi leter etter naturlige parkonstellasjoner, f.eks. mor og datter, bror og søster, to gode kolleger, to venninner, et ektepar som trenger en liten piff i ekteskapet... Her finnes ingen grenser, sier Woodall.

Tidligere har de to tatt for seg kleskriser i Australia, Belgia, USA og Sverige. Nå står altså de norske kvinnene for tur.

- Vi har høye forventninger til den nye serien. Vi kommer til å kreve mye, men er sikre på at nordmennene er klare for det, sa Constantine.

I oktober tok Dagbladet en prat med stylistene, som den gang ikke visste særlig mye om Norge eller nordmenn. Nå ser det imidlertid ut til at de har lest seg litt opp, og kan i alle fall nevne ét kjent fjes.

- Helly Hansen. Han var sikkert en norsk skiløper, sa Woodall da de møtte TVNorge i London.

Søknad kan sendes til FEM på trinny&susannah@mastifftv.no.

LEST SEG OPP: Stylistduoen har brukt den siste tida på å lese seg litt opp på Norge. I januar kommer de for å style norske kvinner. Foto: TVNorge
LEST SEG OPP: Stylistduoen har brukt den siste tida på å lese seg litt opp på Norge. I januar kommer de for å style norske kvinner. Foto: TVNorge Vis mer