GODE MINNER: Joan Rivers hylles av kjendiser på sosiale medier etter at hun gikk bort torsdag. Foto: Stella pictures/Scanpix
GODE MINNER: Joan Rivers hylles av kjendiser på sosiale medier etter at hun gikk bort torsdag. Foto: Stella pictures/ScanpixVis mer

«Vi kranglet, men det var alltid kjærlighet tilstede»

Slik minnes kjendisene Joan Rivers.

(Dagbladet): Torsdag kveld annonserte datteren til den amerikanske komikeren Joan Rivers (81) at moren var død etter kort tids sykdom.

- Det er med stor sorg jeg nå annonserer at min mor Joan Rivers er død, hun gikk bort 13.17 omgitt av familie og nære venner, skrev hun i en offentlig uttalelse.

Realityshow med datteren Sammen hadde de to sitt eget realityshow under navnet «Joan & Melissa: Joan knows best?» som fulgte hennes - og datteren Melissa Rivers liv.


Den populære komikeren var kanskje best kjent for «The Joan Rivers Show», hvor hennes satiriske humor og kjendisharselering gjorde at hun vant «The Daytime Emmy Award» for sin kvikke programlederrolle.

Rivers er og kjent for å ha ledet «E!»s kjendismoteshow «Fashion Police», og har i tillegg til en skuespillerkarriere, forfattet flere humorbøker som hun også har vunnet priser for.

Elsket og hatet Den satiriske humoren Rivers benyttet seg av var ofte rettet mot kjente personligheter, noe som har gjort at hun havnet i ulag hos mange.


Rivers har og vært sterkt kritisert for sitt politiske syn på Palestina, spesielt etter hun uttalte at «palestinere fortjener å dø fordi de er terrorister» i et videointervju med TMZ.

Likevel satt de aller fleste pris på Rivers friske kommentarer og hilsene fra prominente personer har ikke latt vente på seg i sosiale medier etter hennes død ble offentliggjort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pioner i komikerbransjen Ellen DeGeneres delte et bilde fra da Rivers var gjest i «The Ellen show» på Twitter med følgende melding:«Joan Rivers vil alltid være en pioner. Hun banet veien for mange komikere, jeg er veldig lei for at hun nå er borte.»

Skuespiller Lindsay Lohan var og raskt ute med å sende sine kondolanser sammen med et bilde av seg og Rivers.


«Vi kranglet, men det var alltid kjærlighet tilstede. Jeg kan ikke tro at du er borte. Sender kjærlighet til din familie. Du var ikonisk og innovativ.»

Sharon Osbourne delte og sin kondolanse på sin twitterkonto: «Mine tanker går til Melissa og hennes sønn Edgar Cooper. Kjærlighet og respekt fra Osbourne familien til dere begge.»

«Nesen din vil leve for alltid» Glee skuespiller Jane Lynch sender sin kjærlighet og støtte til skuespillerkollegaen.«Jeg sender kjærlighet og mer kjærlighet til Joan.»


Ariane Grande har valgt å hedre Rivers på Instagram med et bilde av komikeren tekstet med hennes sitat:

«Jeg liker ikke trening, hvis gud hadde ønsket at jeg skulle bøye meg mot gulvet, hadde han strødd diamanter på det.

Skuespiller Lena Dunham skrev en mer utradisjonell hilsen i sarkastisk «Rivers-stil»:

«Selv om Joan er borte vil en del av henne fortsette å leve: Hennes nese, fordi den er laget av polyurethane.»