«Jakten på kjærligheten»:

- Vi rushet det kanskje litt

Årets «Jakten på kjærligheten» er over, men hos noen blomstrer fortsatt bonderomantikken.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag kveld ble den siste episoden av høstens «Jakten på kjærligheten» sendt på TV, og seerne fikk endelig vite hvordan det har gått med bøndene og deres friere.

Allerede forrige uke fikk vi imidlertid se at det ikke ble kjæreste på verken Ole-Johan Dyste (47) eller Stefan Gundersen (50). Sebastian Muth Johansen (28) hadde på sin side valgt 23 år gamle Ragne Grønning Almberg.

- Et friskt pust

Når Dagbladet tar kontakt med duoen, er sistnevnte hjemme hos bonden i Lofoten. De kan avsløre at de har tilbrakt mye tid sammen etter at de i sesongavslutninga av «Jakten» fortalte at de hadde blitt kjærester.

Johansen kan imidlertid røpe at han hadde et ekstra godt øye til Almberg helt fra start:

- Jeg merket det egentlig ganske tidlig. Jeg tror det var allerede under speed-daten, da hun kom inn som et frisk pust helt på slutten. Jeg merket at vi hadde en veldig god tone og at det var en fin jente, og så ble det bare bedre og bedre utover. Hun var lystig, og vi hadde samme energi og konkurranseinstinkt.

Almberg forteller at det som har fungert for de to er at de har kommunisert godt hele veien, og at begge har vært enige om å gi det en sjanse også etter «TV-bobla».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer