Jorun Stiansen:

- Vi skal ikke gifte oss

Jorun Stiansen avliver spekulasjonene.

IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Dagbladet at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Dagbladet at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I november skapte den tidligere «Idol»-vinneren og «Camp kulinaris»-aktuelle Jorun Stiansen (35) full forvirring på spørsmål om hun var forlovet med kjæresten Egil Furre eller ikke.

Spørsmålet kom fra «God kveld Norge», der Furre svarte et konsist ja, mens Stiansen selv var i noe tvil.

Når Dagbladet tar opp tråden med sørlendingen i dag, kan hun avkrefte at paret er forlovet, og understreker at de ikke har noen planer om å gifte seg.

- Vi er vel egentlig ikke forlovet, nei. Vi har ingen ringer og sånt, og vi har ingen planer om å gifte oss heller, sier 35-åringen, og legger til:

- Vi skal ikke gifte oss. Jeg skal aldri ha barn, og jeg skal aldri gifte meg. Jeg trenger ikke bevise for andre via ekteskap at jeg har det bra. Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå.

Hektisk hverdag

Helt siden Jorun Stiansen gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen.

Sammen med kjæresten bor hun i Grimstad, men med avtaler og mye på agendaen, er hun like mye i Oslo som hun er hjemme. Det betyr at mye av tida går til pendling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer