IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Dagbladet at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og Hør
IKKE FORLOVET: Jorun Stiansen avkrefter overfor Dagbladet at hun skal gifte seg med kjæresten Egil Furre. Foto: Rune Løyning, Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Jorun Stiansen:

- Vi skal ikke gifte oss

Jorun Stiansen avliver spekulasjonene.

I november skapte den tidligere «Idol»-vinneren og «Camp kulinaris»-aktuelle Jorun Stiansen (35) full forvirring på spørsmål om hun var forlovet med kjæresten Egil Furre eller ikke.

Spørsmålet kom fra «God kveld Norge», der Furre svarte et konsist ja, mens Stiansen selv var i noe tvil.

Når Dagbladet tar opp tråden med sørlendingen i dag, kan hun avkrefte at paret er forlovet, og understreker at de ikke har noen planer om å gifte seg.

- Vi er vel egentlig ikke forlovet, nei. Vi har ingen ringer og sånt, og vi har ingen planer om å gifte oss heller, sier 35-åringen, og legger til:

- Vi skal ikke gifte oss. Jeg skal aldri ha barn, og jeg skal aldri gifte meg. Jeg trenger ikke bevise for andre via ekteskap at jeg har det bra. Egil og jeg har det fint akkurat som vi har det nå.

GIKK PÅ EN SMELL: Jorun Stiansen gikk på en smell etter å ha vunnet «Idol» i 2005. Tone Damli Aaberge, som hun møtte i finalen, visste ingenting. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer

Hektisk hverdag

Helt siden Jorun Stiansen gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen.

Sammen med kjæresten bor hun i Grimstad, men med avtaler og mye på agendaen, er hun like mye i Oslo som hun er hjemme. Det betyr at mye av tida går til pendling.

Likevel har hun ingen planer om å flytte fra Grimstad.

- Jeg har en samboer og familie som jeg er veldig glad i, boende i Grimstad. Samtidig er jeg veldig glad i tempoet her på Sørlandet, så jeg har ingen plan om å flytte, sier Stiansen.

- Familie er alt, og jeg må ha dem i nærheten, sier hun.

Liten tid til hverandre

Med pendling fram og tilbake mellom hovedstaden og Grimstad i Aust-Agder, er det ikke så mye tid til overs hva gjelder kvalitetstid for kjæresteparet.

Ifølge Stiansen har ikke det noen negativ innvirkning på kjærligheten mellom de to.

- Jeg ble sammen med Egil i 2009, rett etter «Idol», og det var egentlig han som maste på meg om å finne tilbake til rampelyset. Han så vel at det er nettopp foran kameraet jeg trives best.

Selv er Furre en aktiv wakeboard-utøver, og ifølge Stiansen er også hans ukeplan stappfull fra tid til annen.

- Vi gjør mye begge to. Han er flink til å se at han bruker like mye tid på hans «greie» som jeg gjør med min. Vi har det veldig fint sammen. Vi er begge fri til å gjøre det man har lyst til, sier hun.

TILBAKE PÅ TV: I 2017 var Jorun Stiansen tilbake på skjermen - i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
TILBAKE PÅ TV: I 2017 var Jorun Stiansen tilbake på skjermen - i «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Kvalitetstid

Med kun 24 timer i døgnet, og svært travle timeplaner, vet Stiansen og kjæresten hvordan de skal tilbringe tida med hverandre når de først har den.

- Vi er himla glade i å trene. Så vi trener en del sammen. I tillegg reiser vi en del, er mye på hytta og bruker mye tid på restaurant, sier Stiansen entusiastisk - og legger til:

- Vi er så glad i mat og godterier at vi en gang dro på kokosbolleturné. Da reise vi rundt i Europa og spiste én kokosbolle i hver by vi kom til, ler hun.