Brudd for Guri Schanke:

- Vi splitter lag

Guri Schanke og Dag Hvaring går hver til sitt.

BRUDD: Guri Schanke og Dag Hvaring har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter nesten ti år som par. Her er de fotografert på Kjendisgallaen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Guri Schanke og Dag Hvaring har bestemt seg for å gå hver til sitt, etter nesten ti år som par. Her er de fotografert på Kjendisgallaen i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og sanger Guri Schanke (58) melder fredag kveld på sin offentlige Facebook-side at hun og kjæresten, Dag Hvaring, har bestemt seg for å gå hver til sitt.

Paret har vært kjærester siden 2010, men forholdet er altså nå over. Sammen med et bilde av dem to, skriver hun følgende:

«Etter å ha snakket om det en stund er Dag og jeg enige om at vi splitter lag. Det er ingen dramatikk, ingen nye og ingen problemer. Vi er veldig gode venner, vi gjennomfører dette fint sammen og vi har det bra. Så bra man kan ha det i disse corona-tider», skriver hun på Facebook.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes med å få tak i Schanke eller Hvaring.

Det var i februar 2010 at ble det kjent at den tidligere MGP-vinneren hadde funnet lykken med Dag Hvaring. På tidspunktet jobbet han for selskapet Dinamo Story , som hadde hovedansvaret for eventdelen rundt Melodi Grand Prix. I dag jobber han som EAT-sjef.

Paret, som ble kjent da Schanke var med i MGP og Hvaring jobbet med den norske finalen,var lenge hemmelighetsfulle rundt forholdet. Det var først under Komiprisen høsten 2010, at paret viste sin kjærlighet for offentligheten for første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer