Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby:

- Vi trives veldig godt

Juliane Snekkestad tok med seg samboeren Marius Borg Høiby som støtte under visningen av storfilmen.

KOM SAMMEN: Marius Borg Høiby var til stede under den eksklusive førpremieren av «Maleficent: Mistress of Evil» for å se samboeren Juliane Snekkestad debutere i Hollywood-filmen. Foto: Tor Lindseth
KOM SAMMEN: Marius Borg Høiby var til stede under den eksklusive førpremieren av «Maleficent: Mistress of Evil» for å se samboeren Juliane Snekkestad debutere i Hollywood-filmen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld var den røde løperen rullet ut utenfor Colosseum kino i Oslo, da det var duket for en eksklusiv førpremiere av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» med blant andre Hollywood-stjerna Angelina Jolie (44) i hovedrollen.

«Maleficent: Mistress of Evil» er oppfølgeren til den første filmen «Maleficent», som ble vist på lerretet i 2014. Ifølge Nordisk Film Kino er «Maleficent: Mistress of Evil» «et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i «Maleficent».

Flere av de norske kjendisene tok turen for å få med seg den store førpremieren av Hollywood-filmen, og blant dem var modell Juliane Snekkestad (23) og Marius Borg Høiby (22) - som dukket opp sammen på den røde løperen. Førstnevnte er nemlig å se i en liten rolle i filmen.

TRAILER: Angelina Jolie er tilbake i rollen som heks i «Maleficent». Vis mer

Drømmer om å bli skuespiller

Overfor Dagbladet forteller Snekkestad at det blir gøy å se filmen enda en gang. Hun var nemlig til stede på den eksklusive førvisningen av storfilmen i London i forrige uke. 23-åringen forteller også at samboeren er svært stolt over at hun er en del av filmen.

På spørsmål om hva hun sitter igjen med etter innspillingen, svarer Snekkestad:

- Det jeg husker aller best, er at jeg var livredd da jeg dukket opp fordi det er et så stort prosjekt og jeg har aldri spilt i en så stor film før, men alle var bare så fantastiske, så snille og så omsorgsfulle.

STRÅLTE PÅ LØPEREN: Juliane Snekkestad poserte velvillig foran de oppmøtte fotografene under mandagens førpremiere av storfilmen. Foto: Tor Lindseth
STRÅLTE PÅ LØPEREN: Juliane Snekkestad poserte velvillig foran de oppmøtte fotografene under mandagens førpremiere av storfilmen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Snekkestad legger ikke skjul på at skuespill har gitt mersmak etter at hun fikk ta del i «Maleficent: Mistress of Evil».

- Jeg begynte jo som modell fordi jeg ønsket å bli skuespiller, men så la jeg det vel litt på hylla, men nå er det jeg har lyst til å bli. Så vi får se hva som skjer.

- Trives veldig godt

Snekkestad tok seg god tid på den røde løperen, mens samboeren ikke ønsket å snakke stort med den oppmøtte pressen. Paret er bosatt i Tønsberg, i Snekkestads hjemby, og holder for tida på med å pusse opp.

- Hvordan går det med oppussingen?

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, forteller Snekkestad og legger til at Høiby har overrasket ved å være «litt av en handyman».

HANDYMAN: Juliane Snekkestad forteller at samboeren Marius Borg Høiby overrasket ved å være en skikkelig handyman under oppussingen av parets felles bolig. Foto: Tor Lindseth
HANDYMAN: Juliane Snekkestad forteller at samboeren Marius Borg Høiby overrasket ved å være en skikkelig handyman under oppussingen av parets felles bolig. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Eneboligen gikk paret til innkjøp av tidligere i år, det bekreftet Snekkestads far til Tønsbergs Blad.

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privat sak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, sa Jesper Snekkestad, til avisa den gang.

Fikk boligen under prisantydning

Huset ligger ved sjøen i området Husvik/Tolvsrød etter det Dagbladet kjenner til. Eneboligen på 123 kvadratmeter, som i prospektet fra DNB Eiendom er omtalt som en «trivelig enebolig over to plan», ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 3,8 millioner kroner.

Ifølge dokumenter hos Kartverket står det imidlertid at det unge paret har kjøpt boligen for 3,65 millioner kroner.

Borg Høiby og Snekkestad, som har vært et par siden 2018, har tidligere bodd sammen i London, der Juliane har jobbet som modell, og Marius som redaktør i Tempus Magazine - en stilling han mistet som følge av at magasinet ble nedlagt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer