Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby:

- Vi trives veldig godt

Juliane Snekkestad tok med seg samboeren Marius Borg Høiby som støtte under visningen av storfilmen.

KOM SAMMEN: Marius Borg Høiby var til stede under den eksklusive førpremieren av «Maleficent: Mistress of Evil» for å se samboeren Juliane Snekkestad debutere i Hollywood-filmen. Foto: Tor Lindseth
KOM SAMMEN: Marius Borg Høiby var til stede under den eksklusive førpremieren av «Maleficent: Mistress of Evil» for å se samboeren Juliane Snekkestad debutere i Hollywood-filmen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld var den røde løperen rullet ut utenfor Colosseum kino i Oslo, da det var duket for en eksklusiv førpremiere av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» med blant andre Hollywood-stjerna Angelina Jolie (44) i hovedrollen.

«Maleficent: Mistress of Evil» er oppfølgeren til den første filmen «Maleficent», som ble vist på lerretet i 2014. Ifølge Nordisk Film Kino er «Maleficent: Mistress of Evil» «et fantasy-eventyr som tar oss flere år etter hendelsene i «Maleficent».

Flere av de norske kjendisene tok turen for å få med seg den store førpremieren av Hollywood-filmen, og blant dem var modell Juliane Snekkestad (23) og Marius Borg Høiby (22) - som dukket opp sammen på den røde løperen. Førstnevnte er nemlig å se i en liten rolle i filmen.

Drømmer om å bli skuespiller

Overfor Dagbladet forteller Snekkestad at det blir gøy å se filmen enda en gang. Hun var nemlig til stede på den eksklusive førvisningen av storfilmen i London i forrige uke. 23-åringen forteller også at samboeren er svært stolt over at hun er en del av filmen.

På spørsmål om hva hun sitter igjen med etter innspillingen, svarer Snekkestad:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer