Camilla Lorentzen:

- Vi trives veldig godt

Camilla Lorentzen åpner opp om hverdagen i Hellas og det kommende bryllupet.

TRIVES: Camilla Lorentzen legger ikke skjul på at hun og forloveden, Julie Visnes, trives i Hellas. Foto: Instagram
TRIVES: Camilla Lorentzen legger ikke skjul på at hun og forloveden, Julie Visnes, trives i Hellas. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne influenserparet Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (25) røpe at de skulle flytte til Hellas denne høsten.

Allerede 28. september pakket duoen koffertene og satte seg på flyet sørover mot sitt nye bosted. Overfor Dagbladet kunne de fortelle at planen var å bli værende fram til jul, og at de skulle bo i Heraklion.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Nå begynner det dermed å nærme seg hjemreise, og Dagbladet tok derfor kontakt med Lorentzen for å høre hvordan det går på den greske øya.

- Koser oss

- Det går helt strålende! Vi trives veldig godt, forteller 32-åringen.

Hun legger til at de bor i en flott leilighet i et skikkelig fint nabolag - hvor de kjenner omtrent alle som går rundt.

- Vi har møtt sykt mange hyggelige mennesker her nede, og vi håper vi kan holde kontakt med dem selv om vi reiser igjen.

I Norge blir det færre og færre timer med dagslys, temperaturene synker for hver dag som går og vinteren er rett rundt hjørnet. I Heraklion derimot er det temperaturer som minner om norsk sommer og ingen behov for tykke vinterjakker og skjerf.

Det passer paret godt.

- Vi gjør omtrent det samme her som hjemme, og er her for å gjøre jobben vår på en god måte, bare at vi slipper sludd, slaps og snø.

- Vi står opp, jobber, bestiller en smoothie til frokost og jobber litt til før vi reiser på trening, går en tur eller driver litt med hvert vårt. På kveldene er vi stort sett ute og spiser, legger bort telefonene og bare koser oss, før vi reiser hjem igjen, jobber litt til, ser på serier og legger oss, forklarer Lorentzen.

NY SERIE: Henrik Borg har flyttet til Sverige, kapret drømmedama og nå får de egen realityserie. Video: Bokehsius production Vis mer

Romantikk og jul

Parets opprinnelige plan var å reise hjem til Norge en liten tur før jul, før de igjen skulle ut å reise. Slik blir det imidlertid ikke:

- På grunn av litt diverse velger vi å være hjemme i Norge en stund.

Selv om det bare gjenstår en liten uke av Hellas-oppholdet, vender de ikke snuten mot Norge helt enda. Først skal Visnes' bursdag feires i romantiske omgivelser i en europeisk storby:

- Vi flyr til Paris 5. desember og blir der ei uke, fordi Julie har bursdag. Etter det er det flyr vi rett hjem til Gardermoen på selveste Luciadagen!

Og jula skal de tilbringe hos Lorentzens mor, hvor det står god mat, seine kvelder, tvangsdrikking av akevitt og mye kjærlighet på planen.

GÅR VIRALT: Postens julefilm i år har fått navnet «When Harry met Santa». Se hvorfor den har skapt reaksjoner flere steder i verden. Video: Posten. Vis mer

Planlegger bryllup

I løpet av Hellas-oppholdet har de også fått muligheten til å feire ett år som forlovet. I november i fjor kom nemlig nyheten om at Visnes hadde fridd:

«She put a ring on it», skrev Lorentzen på Instagram under et bilde hvor hun viser fram ringen.

Men feiringen ble kanskje ikke helt som de hadde sett for seg.

- Vi feiret faktisk ved å ligge rett ut med influensa og ikke minst en koronatest, forteller 32-åringen, og understreker at begge testene var negative.

Selv om de ikke fikk feiret årsdagen for forlovelsen, er den største dagen likevel selve bryllupet - som Lorentzen kan røpe er om halvannet år. Planleggingen går imidlertid litt tregt.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Det har innhentet oss nå at vi faktisk skal gifte oss snart, og at vi er nødt til å begynne å planlegge litt.

- Vi har ikke kommet så godt i gang ennå, men vet i alle fall at vi skal gifte oss hos Søstrene Storaas på Kongsberg, og det må jo være en god start, spør influenseren avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer