Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins:

- Vi var aldri romantisk involvert

23-åringen avkrefter forholdet til Caitlyn Jenner.

NULL ROMANTIKK: De to siste åra har det blitt skrevet opp og ned om forholdet til Caitlyn Jenner og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins. Nå avkrefter imidlertid sistenevnte at det noensinne har vært noen romantikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix
NULL ROMANTIKK: De to siste åra har det blitt skrevet opp og ned om forholdet til Caitlyn Jenner og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins. Nå avkrefter imidlertid sistenevnte at det noensinne har vært noen romantikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i fjor det ble kjent at realitystjerna Caitlyn Jenner (70) og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins (23) var blitt et par.

Det bekreftet sistnevnte på Instagram. Ifølge The Mirror svarte Hutchins «selvfølgelig» til en Instagram-følger som spurte om hun og Jenner datet.

Siden den gang har det blitt skrevet opp og ned om duoen, og det har lenge blitt spekulert på i ulike tabloidaviser om de planlegger å bli foreldre samt gifte seg.

Begge har uttalt seg om relasjonen til hverandre, og Hutchins har blant annet sagt at aldersforskjellen mellom dem ikke hadde noe å si, og at de var en fantastisk match for hverandre, ifølge Cosmopolitan.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarte Jenner i 2015 som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer

Helomvending

Dermed kommer nok Hutchins nylige uttalelse som et sjokk på mange. I et nytt intervju med The New York Times avslører hun nemlig en nokså oppsiktsvekkende nyhet om relasjonen til Jenner.

- Vi var aldri romantisk involvert, sier Hutchins til avisa.

På spørsmål fra journalisten om hvorfor overskriftene om at hun og Jenner er i et forhold har fortsatt, svarer hun:

- Fordi vi aldri uttalte oss om det. Jeg føler helt ærlig ikke noe behov for å adressere sexlivet mitt, med mindre jeg vil.

INGEN ROMANTIKK: Sophia Hutchins avkrefter at hun og Caitlyn Jenner har noen romantisk relasjon. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
INGEN ROMANTIKK: Sophia Hutchins avkrefter at hun og Caitlyn Jenner har noen romantisk relasjon. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Hutchins har altså hun og Jenner bare hatt et vennskapelig og profesjonelt forhold de siste åra, og de skal ha møttes da Jenner sto uten manager.

23-åringen forteller at hun fikk nyss i at Jenner sto uten manager etter at Kris Jenner (64) trådte ut av rollen, og at hun dermed så en ypperlig mulighet til å hjelpe Jenner ved å ta over rollen som manager.

Til tross for at 23-åringen ikke hadde noen erfaring fra tidligere, klarte hun likevel å overbevise Jenner til å ansette henne.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Innrømmer flamme

Det var etter at Hutchins ble Jenners manager at de to skal ha utviklet en nær, vennskapelig relasjon og en stor tillit til hverandre.

The New York Times opplyser i saken at de har vært i kontakt med Jenner, som ikke ønsker å stille opp til intervju, men Jenners talsperson skriver følgende i en mail til avisa på vegne av 70-åringen:

- I løpet av de siste åra har Sophia vært min beste venn, familie og min fortrolige. Hun er en av de beste i sitt felt. Verdien av å ha henne i livet mitt er ubestridelig. Bare himmelen setter grenser for hennes gründersjel.

Under intervjuet blir Hutchins for øvrig spurt om hun har en annen flamme i livet sitt, og til det innrømmer 23-åringen at hun har begynt å date en 30 år gammel mann som jobber på Wall Street. Mer enn det ønsker hun ikke å utdype.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Partnere som deler alt

Det skal imidlertid nevnes at Hutchins uttalte i et intervju med «The Hidden Truth With Jim Breslo» i fjor, at forholdet til Jenner var «et ikke-romantisk forhold», og at de bare var partnere som bodde sammen.

- Vi er partnere i alt vi gjør, vi er uatskillelige. Vi er samarbeidspartnere, vi bor sammen, vi deler en hund, vi deler familie og vi deler et liv sammen, sa hun den gang, og la til:

- Jeg vil ikke bruke ordet «kjæreste» og jeg vil ikke bruke ordet «dating». Vi er partnere.

Det kom likevel tydelig fram i intervjuet at duoen står hverandre nær, og Hutchins beskrev forholdet til Jenner som et godt partnerskap.

Caitlyn Jenner har flere ganger vært åpen om å være transseksuell, og har delt sin historie om kjønnsskiftet i både ei bok og egen TV-serie.

23 år gamle Sophia Hutchins på sin side skal ha endret kjønn da hun gikk på videregående, og har tidligere uttalt til skoleavisa Pepperdine Graphic at Jenner var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, sa hun den gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media