Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Marcus og Martinus:

- Vi var mer nervøse før kampen i dag enn vi er før konsert

Søndag spilte popstjernene Marcus og Martinus med sitt eget fotballag på Norway Cup for første gang.

HØY SIKKERHET: Marcus og Martinus deltar i sin aller første Norway Cup-turnering. På grunn av et stort antall fans må de kjøres rundt i en egen bil på området. Reporter: Julie Solberg Video: Henriette Eilertsen Klipp: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ja, vi er litt skuffa, sier tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (16) til Dagbladet etter sin aller første Norway Cup-kamp med fotballaget sitt hjemmefra, Mosjøen IL.

Lørdag gikk startskuddet for Norway Cup for de populære popstjernene. Begge bidro godt på banen mot fotballaget Stoppen fra Lier.

Stillingen ble 1-1, noe gutta ikke var så fornøyd med.

  • Se fullt intervju med Marcus og Martinus øverst i saken!

- Vi kunne sikkert vært mer fornøyd. Det er tross alt første kampen, og det er greit å få unnagjort alle nervene. Ellers så synes jeg vi spilte veldig bra, forteller Marcus.

Da Dagbladet møtte guttene etter kampslutt, fortalte de nemlig at de var mer nervøse før kampen i dag enn de er før de holder konserter.

NORWAY CUP: Dagbladet møtte popstjerne-brødrene etter deres aller første kamp i Norway Cup. I en uhøytidelig triksekonkurranse får vi svaret på om det er Marcus eller Martinus som er best i fotball. Reporter: Julie Solberg Video: Henriette Eilertsen Klipp: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Stor heiagjeng

Fornøyd eller ikke - det så tilsynelatende ikke ut til at fansen, som fulgte godt med under hele kampen, lot seg påvirke av hva som stå på måltavla.

Basert på ropene og heiene fra sidelinja var de nemlig mer opptatt av å få oppmerksomheten til de populære tvillingene. Men dessverre var det få som fikk noen ord med guttene.

KONSENTRERT: Martinus hadde full konsentrasjon under kampen mot laget Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KONSENTRERT: Martinus hadde full konsentrasjon under kampen mot laget Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
IVRIG: Martinus under kampens hete da Mosjøen spilte mot Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
IVRIG: Martinus under kampens hete da Mosjøen spilte mot Stoppen søndag ettermiddag. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Like etter kampen ble de nemlig eskortert i en bil vekk fra området. Dette skal de bli etter hver kamp under cupen, noe guttene synes er litt kjipt - for noen Norway Cup-flørt har det neppe blitt.

- Vi har jo ikke vært ute på området engang. Vi får ikke lov til det. Vi blir alltid kjørt vekk i bil etter kampene til et eget område der vi får være, forteller Marcus og konstaterer at det egentlig ikke gjør så mye.

- Det viktigste er å få være med laget, for det er tross alt det vi har lyst til og er her for, sier han.

Tid til begge deler

Til tross for at mye av tida til Marcus og Martinus blir viet til musikkarrieren, har de likevel fått tid til å trene fotball ved siden av.

- Når vi har fritid finner vi fram fotballen med en gang, og spiller, forteller Martinus og legger til at de prøver å spille så mye de kan med laget når de er hjemme.

Før Norway Cup hadde guttene nemlig over ei ukes ferie, der de brukte mye av tida til å spille fotball.

LAGBILDET: Etter kampen stilte Mosjøen opp til et lagbilde der Marcus og Martinus smilte bredt til kamera sammen med sine lagkamerater. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
LAGBILDET: Etter kampen stilte Mosjøen opp til et lagbilde der Marcus og Martinus smilte bredt til kamera sammen med sine lagkamerater. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

På spørsmål om det blir fotballkarrieren eller musikkarrieren de velger mellom den dagen de ikke har tid til begge deler, er de begge raske i sitt svar, til tross for den store fotballinteressen.

- Det blir nok musikken. Vi har jo kommet en lang vei der. Det er veldig vanskelig å bli fotballproff og leve av det, så da ville jeg heller valgt artist, siden vi allerede lever av det, sier Martinus.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!