ENIG OM OPPDRAGELSEN: Det kjente skuespillerparet Mila Kunis og Ashton Kutcher er begge enige om hvordan de skal oppdra dattera. Foto: NTB / Scanpix.
ENIG OM OPPDRAGELSEN: Det kjente skuespillerparet Mila Kunis og Ashton Kutcher er begge enige om hvordan de skal oppdra dattera. Foto: NTB / Scanpix.Vis mer

-Vi vil ikke oppdra en drittsekk

Mila Kunis og Ashton Kutcher har planen klar for å hindre at dattera vokser opp med stjernenykker.

(Dagbladet): For snart to år siden ble Hollywood-paret Mila Kunis (32) og Ashton Kutcher (38) foreldre for første gang.

I oktober 2014 kom datteren Wyatt Isabelle (2) til verden, og for tiden venter det berømte ekteparet sitt andre barn.

De kommende tobarnsforeldrene er kjent for å leve et tilbaketrukket liv. Etter at de giftet seg i hemmelighet sommeren 2015, tilbragte duoen hvetebrødsdagene i Yosemite nasjonalpark.

- Kjenner verdien av penger

Paret er også veldig innstilt på å oppdra barna sine til å bli skikkelige folk. Ifølge Huffington Post er Kunis og Kutcher opptatt av at de ikke skal fostre opp små divaer med stjernenykker.

I et intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» sier «Bad Moms»-aktuelle Mila Kunis at dette er en innstilling hun og ektemannen har hatt lenge:

- Et samtaletema vi hadde selv før vi fikk barn var stadig: «Hvordan oppdrar man et barn til å ikke bli en drittsekk?», forteller hun til latter fra programlederne, ifølge Huffington Post.

«Black Swan»-stjernen legger til at verken hun eller Ashton hadde noe luksusliv i oppveksten, og at de ikke ønsker at barna deres skal vokse opp til å bli kravstore.

- Det er så viktig, fordi vi begge kommer fra ganske beskjedne kår og var fattige i oppveksten. Vi har i høyeste grad skapt suksessen vår selv og er veldig bevisste på verdien av penger, forteller Kunis videre.

Spiste suppe av ketchup

I radiointervjuet forteller filmstjernen, som bodde i Ukrania de syv første årene av livet, at ketchup-suppe var noe hun kunne bli servert til middag som liten.

Selv om hun synes det er fantastisk at hennes egne barn vil slippe å oppleve det, vil Kunis at de skal lære å sette pris på ting.

- Vi kan se tilbake på den fattigslige barndommen vår og le litt av det i dag, men for noen og 20 år siden var det ikke morsomt i det hele tatt, understreker skuespilleren.