Victoria Beckham:

Victoria Beckham saksøker restaurant etter at de kalte henne et «anorektisk moteikon» på reklameplakater

– Det er ærekrenkende.

GÅR TIL SAK: Victoria Beckham er ikke fornøyd etter at restauranten Sidhu Golden Fish & Chips brukte navnet hennes og tegning av henne i markedsføringen. Foto: NTB scanpix

GÅR TIL SAK: Victoria Beckham er ikke fornøyd etter at restauranten Sidhu Golden Fish & Chips brukte navnet hennes og tegning av henne i markedsføringen. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Motedesigner og tidligere popstjerne Victoria Beckham (43) går til sak mot takeaway-restauranten Sidhu Golden Fish & Chips i Tyneside i England, skriver The Telegraph.

Årsaken bak søksmålet er at restauranten har brukt navnet hennes i reklameplakater, der de hevder at pizzabunnen deres er tynnere enn Beckham.

«Vår nye Victoria Beckham-bunn er kun to millimeter tynn», står det skrevet til en karikaturtegning av designeren der hun har på seg et bånd med teksten «anorektisk moteikon».

En talsperson for Victoria Beckham uttaler at reklamen er svært upassende, og at den britiske stjerna derfor har valgt å gå rettens vei.

«Det er upassende å trivialisere en slik sykdom, og det er ærekrenkende å være så tankeløs med en persons rykte på denne måten. Dessverre er dette nå en juridisk sak», står det i uttalelsen ifølge nettstedet.

- En morsom måte

Lederen for resutaranten, Soni Sidhu, sier til nettstedet ITV at det aldri var meningen å gjøre narr av verken Beckham eller sykdommen anoreksi.

«Som leder og på vegne av våre ansatte og eiere, vil jeg gjerne si at vi forstår alvorligheten av spiseforstyrrelser og ville aldri undervurdert hvor seriøst det er. Vi ønsker at våre kunder og alle mennesker generelt skal sette reklamen vår i en kontekst. Det er en morsom måte for å få folk til å smile, og unnslippe fra hverdagens mas», sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer