Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Victoria mistet venner på grunn av «Paradise Hotel»

De taklet ikke den negative oppmerksomheten rundt Victoria Norrman (20).

FÅTT «PARADISE»-PEPPER: Victoria Norrman har fått mange «Paradise»-fans og «Paradise»-deltakere på nakken etter hennes deltakelse i TV3-programmet. Foto: TV3
FÅTT «PARADISE»-PEPPER: Victoria Norrman har fått mange «Paradise»-fans og «Paradise»-deltakere på nakken etter hennes deltakelse i TV3-programmet. Foto: TV3 Vis mer

||| (Dagbladet): (Dagbladet): Da Torbjørn Barth (20) kom inn på «Paradise Hotel» igjen denne uken, etter å ha vært stemt hjem som følge av en uventet tvist en del uker i forveien, utrykte Victoria Norrman blant annet følgende om romkameraten Stian Claudi Reinung (20): «Nå kan Stian bare dra hjem».

Og slik ble det.

I kveldens parseremoni valgte Victoria å sende hjem Stian, sin tidligere romkamerat og partner.

- Det valget angrer jeg ikke på. Jeg har hatt et mye nærmere forhold til Torbjørn, så at jeg valgte ham over Stian, det står jeg for ennå, sier Victoria Norrman til Dagbladet.

HatmeldingerDa hun tidligere denne måneden også gikk bak ryggen på, og sendte hjem, bestevenninnen Karoline Berget - en annen av sine mest betrodde på hotellet - lot ikke reaksjonene vente på seg.

Bloggen hennes ble overøst av hatinnlegg, og den tidligere bestevenninnen Karoline sa at «hun ikke hadde lyst å ha Victoria i livet sitt lenger».

- Om det er noe jeg angrer på, så er det utsendingen av Karoline. Det skulle jeg ønske jeg ikke gjorde. Men jeg opprettet bloggen min for at folk kunne ha et fora å utrykke sine meninger om meg på. Slik at jeg slapp å få alt på mail og telefon. Det ble litt mye, sier Norrman.

Hun sier likevel at det ikke betyr så mye hva folk skriver om henne.

- Jeg bryr meg om hva de som står meg nærmest mener om meg, ikke hva 13-åringer på internett synes, forteller 20-åringen.

- Hva synes de som står deg nær da?

- Det vil jeg ikke gå inn på. Men jeg har mistet venner som jeg hadde før jeg deltok i «Paradise Hotel». Det var vanskelig for dem å takle at jeg har blitt utsatt for så mye negativ oppmerksomhet. Så jeg har ofret mye for å være med på denne serien, sier Norrman.

Ville valgt om igjen - Synes du det da var verdt å delta på programmet?

- Det klarer jeg ikke helt å svare på.

Stian Claudi Reinung sa til Dagbladet for to uker siden at han angret på at han valgte Victoria over Karoline da han måtte sende en av dem hjem.

- Hadde jeg fått valget om igjen, ville jeg valgt annerledes. 

UT AV PARADIS: Stian Claudi Reinung måtte forlate hotellet i kveld. Foto: TV3
UT AV PARADIS: Stian Claudi Reinung måtte forlate hotellet i kveld. Foto: TV3 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media