GUTTEKLUBB: Victoria Beckham og fotballektemannen David Beckham har de tre sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) sammen. Nå venter paret sin første jente. Foto: Afp / Scanpix
GUTTEKLUBB: Victoria Beckham og fotballektemannen David Beckham har de tre sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) sammen. Nå venter paret sin første jente. Foto: Afp / ScanpixVis mer

Victoria og David Beckham venter sin første jente

- Vi er i sjokk.

(Dagbladet): I begynnelsen av januar annonserte kjendisparet Victoria (36) og David Beckham (35) at de venter sitt fjerde barn.

Fotballesset og det tidligere Spice Girls-medlemmet, som har vært gift siden 1999, har allerede de tre sønnene Brooklyn Joseph (10), Romeo James (8) og Cruz David (5).

Første jenta I februarutgaven av Vogue sa Victoria at hun nærmest hadde gitt opp håpet om å få ei jente. Nå ser det likevel ut til at drømmen går i oppfyllelse.

- Vi er selvfølgelig veldig lykkelige over at vi venter barn igjen, og dette er første gang jeg kan si: Det er en liten jente, avslørte den vordende faren under en LA Galaxy- lunsj i går, ifølge ESPN.

Nyheten om at de nå får en jente i gutteflokken, kom svært overraskende på paret.

- Vi er fremdeles i sjokk. Tydeligvis, når du har tre gutter, forventer du å få én til. Å finne ut at det er en liten jente der inne, er veldig overraskende - men vi er overlykkelige. Våre tre gutter er spente og glade, og Victoria har det fint, sa han videre.

Victoria Beckham har termin i juni.

IKKE SYNLIG: Det er fremdeles lite som vitner til at Victoria Beckham får sitt fjerde barn til sommeren. Foto: Stella Pictures Vis mer