Victoria Silvstedt og Melania Trump:

Victoria Silvstedt bodde med USAs førstedame: - Hun var utrolig slank og litt blek

Åpner seg om vennskapet, tenåra og hvordan de mistet kontakten.

DELER SAMME FORTID: Melania Trump bodde sammen med Svenske Victoria Silvstedt (t.v.) i Paris på midten av 1990-tallet. Den gang var de gode venner, men har nå mistet kontakten. Her er de to avbildet i henholdsvis år 2000 og 1999, sistnevnte sammen med sin nåværende ektemann, Donald Trump. Foto: NTB scanpix
DELER SAMME FORTID: Melania Trump bodde sammen med Svenske Victoria Silvstedt (t.v.) i Paris på midten av 1990-tallet. Den gang var de gode venner, men har nå mistet kontakten. Her er de to avbildet i henholdsvis år 2000 og 1999, sistnevnte sammen med sin nåværende ektemann, Donald Trump. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste åra har USAs førstedame, Melania Trump (48) blitt flittig omtalt i media sammen med sin ektemann Donald Trump (72). Det mye omtalte ekteparet har høstet mye kritikk for sine roller som president og førstedame, og må til stadighet stå i stormen.

I dag er 48-åringen gift med verdens mektigste mann, men på 1990-tallet jobbet Melania Trump derimot som modell i Europa, under navnet Melania Knauss.

I en bransje hvor konkurransen er knallhard møtte Melania den svenske Playboy-modellen Victoria Silvstedt (43), som hun senere utviklet et sterkt vennskap til.

Silvstedt flyttet til Paris mens hun var i startfasen av modellkarrieren. I samme leilighet bodde Melania Trump, som også satset på en modellkarriere.

- Ble en prinsesse

Det er over 20 år siden Victoria Silvstedt flyttet fra Sverige til motehovedstaden. Hun husker førsteinntrykket av den unge jenta, som i dag er USAs førstedame.

- Hun snakket med sterk øst-statlig aksent. Hun var utrolig slank og litt blek. Hun var også en fighter, veldig målrettet, seriøs, profesjonell og overbevist om at hun ville klare det hun ville. Navnet hennes var Melania Knauss. Hun har giftet seg, og heter nå Trump til etternavn, og er USAs førstedame. Ingen av oss har gitt opp og flyttet hjem, sier Victoria Silvstedt i programmet «Sommer in P1».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer