Neste uke går Victoria's Secret-englene ned catwalken:

Victoria's Secret-englene presser seg selv i månedsvis før showstart

De harde månedene før verdens mest sette motevisning.

JOBBER HARDT: Victoria's Secret-englene later til å kose seg på jobb, men det ligger uendelige mender med hardt arbeid bak. En av modellene, australske Bridget Maclom, løfter nå på sløret om hvor intensive de tre månedene før visningen egentlig er. Foto: NTB scanpix
JOBBER HARDT: Victoria's Secret-englene later til å kose seg på jobb, men det ligger uendelige mender med hardt arbeid bak. En av modellene, australske Bridget Maclom, løfter nå på sløret om hvor intensive de tre månedene før visningen egentlig er. Foto: NTB scanpixVis mer

Neste mandag er det duket for en av årets største motebegivenheter. På catwalken i Paris skal verdens største supermodeller vise fram den kommende sesongens undertøy, i det glamorøse Victoria's Secret-showet.

Det er første gang showet skal gå av stabelen i «lysenes by», og staben av berømte supermodeller har reist i privatfly for å gjøre seg klare til visningen. Den sees av flere millioner mennesker årlig.

Med så mange seere, hvor mange er mulige kunder, er det viktig å se så bra ut som overhodet mulig.

Nå letter en av Victoria's Secret-englene på sløret - eller vingene - om hvordan hun og de andre supermodellene jobber for å få drømmekroppen før den stjernespekkede visningen.

Trener i tre måneder

Det er den 25 år gamle australske modellen Bridget Malcom som nå har fortalt hvordan hun og kollegene trener, spiser og sover i månedene før showet.

25-åringen har en helt spesiell sammenligning for hvordan prosessen er.

- Jentene trener som profesjonelle atleter, sier modellen til «Today Show» og fortsetter:

Love my @victoriasport + @bodybysimone + @aliceramshaw 💪❤️ #vsfashionshow #vsfs2016 #trainlikeanangel

Et bilde publisert av Bridget Over Troubled Water. (@bridgetmalcolm)

- Det er som en bokser som gjør seg klar til en avgjørende kamp. Vi trener, sover og spiser veldig sunt, forteller Malcom i programmet ifølge Daily Mail.

Hun skal gå ned catwalken i Paris sammen med andre modeller som Kendall Jenner (21), Adriana Lima (35) og Gigi (21) og Bella Hadid (20). Alle har ligget i hardtrening de siste ukene for å gjøre seg klare.

Programmet består av treningsøkter så ofte som to ganger om dagen, deriblant boksing og kondisjonstrening.

Det å droppe en treningsøkt er uaktuelt for jentene, og den intensive oppkjøringen starter gjerne tre måneder i forveien. Det er ikke rom for feilmargin for supermodellene.

Spiser ikke mat på en uke

I 2011 snakket supermodellen Adriana Lima ut om noe av det samme. Intervjuet med The Telegraph ble gjort i november, og da fortalte hun at hun hadde trent hver dag siden starten av august. De siste ukene før visningen trente hun så mye som tre ganger om dagen.

- Det har vært skikkelig intenst. Det handler ikke om hvor ofte man trener, det handler om hvor hardt: jeg hopper tau, bokser, løfter vekter, men jeg kjeder meg fort. Om jeg ikke beveger meg blir jeg fort rastløs, sa hun til den britiske avisa.

Lima avslører at hun jobber tett med en ernæringsfysiolog som måler muskel- og fettmasse, og som lager en diett.

HARD JOBBING: Uka før det storslåtte showet spiser ikke Adriana Lima fast føde. De 12 siste timene får hun ikke i seg noe næring i det hele tatt. Bildet er tatt under visningen i 2011. Foto: AFP PHOTO/TIMOTHY A. CLARY, NTB scanpix 
HARD JOBBING: Uka før det storslåtte showet spiser ikke Adriana Lima fast føde. De 12 siste timene får hun ikke i seg noe næring i det hele tatt. Bildet er tatt under visningen i 2011. Foto: AFP PHOTO/TIMOTHY A. CLARY, NTB scanpix  Vis mer

Den består av proteindrinker, vitaminer og kosttilskudd. Ni dager før showet spiser hun ikke fast føde, og drikker bare vann og proteindrinkene. 12 timer før får hun ikke i seg noe næring.

- Ingen væske i det hele tatt kan tørke deg ut. Noen ganger kan man gå ned tre og en halv kilo på den måten, hevdet supermodellen.

Verdens største supermodeller

I år skal blant annet artistene Lady Gaga og The Weeknd opptre. Showet har som tradisjon å sikre seg verdens største musikere. Sistnevnte spilte også under showet i fjor, men har blitt booket igjen på grunn av sitt nye album.

Første storslåtte Victoria's Secret-show ble arrangert i 1995, og siden har det ballet på seg.

Hvert år kan det late til at kravene for å vise undertøyet blir strengere, glamourfaktoren øker betraktelig og nye visningssteder prøves ut - som Paris i år.

Nå er det kjent at showet skal holdes på ærverdige Grand Palais, der det luksuriøse motehuset Chanel alltid viser under Paris Fashion Week.

I fjor fikk Kendall Jenner (20) oppfylt en av sine største drømmer, da hun vandret ned catwalken.

Det gjorde hun sammen med venninnen Gigi Hadid (21), samt både ferske og erfarne «engler» som Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35), Candice Swanepoel (28) og Lily Aldrige (39).

Kendall Jenner strålte i to forskjellige antrekk på det stjernespekkede showet, og hun virket svært komfortabel i rollen som undertøysmodell.

Foreldrene Caitlyn Jenner (66) og Kris Jenner (60) fulgte datterens Victoria's Secret-debut med blanke øyne fra første rad, og den stolte moren delte flere Instagram-bilder fra Kendalls store dag.