Rosie Huntington-Whiteley:

Victoria's Secret-modellen venter barn med sin 20 år eldre forlovede

Bekreftet ryktene ved å vise fram gravidmagen på Instagram.

BLIR FORELDRE: Hollywood-skuespiller Jason Statham og supermodell Rosie Huntington-Whiteley venter sitt første barn sammen. Foto: Sipa USA / NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Hollywood-skuespiller Jason Statham og supermodell Rosie Huntington-Whiteley venter sitt første barn sammen. Foto: Sipa USA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stjerneparet Rosie Huntington-Whiteley (29) og Jason Statham (49) skal bli foreldre sammen for første gang.

Huntington-Whiteley, som har vært modell for blant annet Victoria's Secret, valgte selv å røpe nyheten ved å legge ut et magebilde på Instagram-kontoen sin.

«Veldig lykkelig over å kunne dele at Jason og jeg venter barn!! Masse kjærlighet, Rosie», skriver den gravide stjerna i Instagram-innlegget.

På bildet - som er tatt av Statham - er modellen og skuespilleren kledd i bikini, og hun ser inn i kamera mens hun poserer på en idyllisk sandstrand.

Et par timer etter at bildet ble publisert, har det høstet bortimot 350 000 likerklikk.

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Dét tallet kan imidlertid ikke måle seg med responsen på Instagram-bildet sangstjerna Beyoncé Knowles (35) delte forrige uke, der hun annonserte at hun og ektemannen Jay Z (47) venter tvillinger.

På kort tid ble bildet det hittil mest likte i Instagrams historie, med over ti millioner likerklikk i skrivende stund.

«Hintet» på Instagram

I tida før Huntington-Whiteley og Statham valgte å avsløre at de venter barn, ble den britiske modellen gjenstand for gravidrykter.

Ifølge Page Six begynte ryktene å svirre etter at 29-åringen viste seg i flere løstsittende plagg, og i kjølvannet av en Instagram-innlegg hun publiserte ved nyttårstider.

«Til nye begynnelser og spennende utsikter for det nye året. Ønsker alle et lykkelig og friskt 2017» skrev Huntington-Whiteley til bildet hun publiserte den gang.

Here's to fresh starts and exciting prospects for the new year. Wishing everyone a happy and healthy 2017..❤

A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on

Teksten fikk en rekke fans til å gå av skaftet, og spørre i kommentarfeltet om meldingen hennes var et hint om at hun var gravid.

Den britiske supermodellen lot det altså gå fem uker før hun besvarte det store spørsmålet.

Forlovet seg i fjor

Rosie Huntington-Whiteley og action-stjerna Jason Statham, kjent fra filmer som «Snatch» og «Transporter», har vært et av Storbritannias mest profilerte kjendispar i flere år.

Forholdet mellom de to ble først kjent våren 2010, og i januar 2016 avslørte duoen at de hadde forlovet seg.

LAGET SELV: Rosie Huntington-Whiteley har vist fram mange designeres undertøy-kolleksjoner, men i 2012 lanserte den britiske modellen sin egen kolleksjon. Vis mer Vis mer

Da paret dukket opp på Golden Globe-løperen sammen for et år siden, bar Huntington-Whiteley nemlig en iøynefallende diamantring på ringfingeren. Kort tid senere bekreftet parets talsperson overfor People at de to var forlovet.

I et intervju med The Edit i 2015 fortalte «Mad Max: Fury Road»-skuespilleren at hun hadde tenkt på å få barn med kjæresten i framtida.

- Det å ha en familie er absolutt noe jeg tenker på, uansett om jeg kommer til å bo her i Amerika eller i England. Men det er ikke alltid så enkelt som dét. Jeg har ingen anelse om hva som vil skje, men det blir interessant å finne det ut, ikke sant? sa hun i intervjuet ifølge E!News.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer