Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Video skapte rykteflom: - Hva faen?

Isbil-video sørget for heftige gravidspekulasjoner. Selv ler Gjelsvik av situasjonen, og skylder på dårlig kroppsholdning.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det oppsto et aldri så lite kaos i visse deler av sosiale medier tirsdag kveld, etter at realityprofil Dennis Poppe Thorsen (28) la ut et Instagram-innlegg av samboeren Kristin Gjelsvik (33) - mens hun ventet på isbilen.

Årsaken til oppstyret skyldtes Gjelsviks posering, der 33-åringen, iført løssittende klær og en lett svai i ryggen, lener armen mot magen.

Mer enn det skulle ikke til - for at flere følgere konkluderte at Gjelsvik og Poppe venter sitt andre barn. Fra før har de sønnen Falk (1) sammen, som kom til verden i april i fjor.

Nedringt

Kort tid etter at den aktuelle isbil-videoen ble delt på Instagram, eksploderte reaksjonene. Gjelsvik så seg til slutt nødt til å forklare hele situasjonen for følgerne sine, der hun avkrefter svangerskapet med en god porsjon humor.

Overfor Dagbladet utdyper hun:

- Det er sjukt, for det ser faktisk ut som jeg er sju måneder på vei. Da jeg så videoen selv, tenkte jeg: «Hva i alle dager skjer her nå?». Jeg begynte nesten å tro på det selv, at jeg er gravid. «Er det noe jeg ikke har fått med meg? Hva faen», tenkte jeg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer