Erin Andrews:

Videoen hvor hun ble snikfilmet naken gikk verden rundt. Nå avslører sportsankeret kreftsykdom

- Kjære Gud. Hun har vært gjennom nok.

TØFFE ÅR: Erin Andrews har foruten en svært offentlig rettssak, også blitt rammet av kreft. Selv forklarer hun at sport har vært redningen gjennom den vanskelige tida. Foto: NTB Scanpix
TØFFE ÅR: Erin Andrews har foruten en svært offentlig rettssak, også blitt rammet av kreft. Selv forklarer hun at sport har vært redningen gjennom den vanskelige tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg nekter å se noen fotballkamper hjemmefra. Det er Super Bowl i år, og jeg skal ikke gå glipp av Super Bowl.

Replikken var en av de første Erin Andrews (38) kom med etter at hun ble diagnostisert med kreft for noen måneder siden.

Det mye omtalte sportsankeret i Fox Sports har ikke vært åpen om sykdommen før nå. I et større intervju med Mmqb.com, avslører imidlertid Andrews at hun fikk sjokknyheten etter en rutinemessig legekontroll i september i fjor.

- Når man hører ordet kreft, frykter man det verste. Når det i tillegg er ditt eget barn, så tenker man bare «Gud, ta meg, ikke henne». Hun har vært gjennom nok, og er akkurat på vei til å få livet sitt tilbake, sier hennes far Steve til nettstedet.

Dømt til fengsel

Nyheten kom nemlig bare kort tid etter at Andrews ble tilkjent 470 millioner kroner i erstatning, i den mye omtalte kikkehull-rettssaken.

Det var i 2008 at en mann filmet henne gjennom et kikkehull på et Marriot-hotell i Nashville. Videoen, der Andrews er helt naken, ble siden lagt ut på nettet.

Etter at klippet ble lastet opp, startet FBI en etterforskning som til slutt ledet tilbake til mannen som sto bak filmingen, Michael David Barrett. I 2009 erkjente han seg skyldig, og ble dømt til tre år bak murene for filmingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer