Tone Damli:

- Viktig å få dyrke egoet

Artisten sier det er på tide å fokusere på karrieren igjen.

MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MAMMA OG ARTIST: Tone Damli har lyst til å balansere både det å være mamma og jobbe som artist. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist Tone Damli (34) har siden andreplassen i «Idol» i 2005 stått i rampelyset. Det har imidlertid vært stille fra Damli på musikkfronten siden hun ga ut julealbumet «Di første jul» i 2014.

Nå har hun gjort et karrieregrep.

Hektisk livstil

«Butterflies»-sangeren har de seineste åra vært opptatt med å oppdra sine to barn, Billie (8) og Marlon (2), pusse opp villaen hun kjøpte med samboer Markus Foss (40) og delta på realityserien «Kompani Lauritzen».

- Livet skjer. Det er hektisk med både jobb og familieliv, men jeg liker når det er tut og kjør, fortalte stjerna da Dagbladet møtte henne før LYKOs halloweenfest.

- Viktig for meg å dyrke egoet

Nå skal artisten finne tilbake til det hun selv kaller for «musikk-Tone». Hun har nettopp vært i Los Angeles for å bli inspirert, og har planer om å vende tilbake til studioet for å lage ny musikk.

Med manager David Eriksen (55) dro de sammen til USA, og på Instagram kunne hun røpe at hun blant annet fikk møte kjente låtskrivere.

Til Dagbladet forteller Damli at hun nå vil balansere det å drive med musikk samtidig som hun er mamma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer