Erika Jayne:

Vil aldri gifte seg igjen

- Aldri!

DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: John Salangsang / REX / NTB
DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: John Salangsang / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått ett år siden nyheten om at «The Real Housewives»-stjerna Erika Jayne (50) og ektemannen Tom Girardi (82) skulle skilles slo ned som ei bombe i internasjonal presse.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for åra og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra realitystjerna den gang.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Paret hadde den gang vært gift i 21 år.

I året som har gått har det vært mye skriverier om skilsmissen, og det har nærmest blitt kastet søksmål etter begge parter.

At forholdet har vært turbulent er ingen hemmelighet, og det er derfor kanskje ikke så rart at 49-åringen ikke akkurat løper til alteret igjen med det første.

- Aldri!

Skilsmissen med Tom er fremdeles ikke offisielt gjennomført, men skal vi tro realitystjerna selv er det ikke et nytt ekteskap som står øverst på ønskelista hennes. På spørsmål fra TMZ om hun er interessert i å gifte seg igjen i framtida, svarte hun nemlig:

- Nei, det vil jeg ikke. Aldri!

Det var imidlertid ikke det eneste tabloidnettstedet spurte om. De ville nemlig også ha svar på om hun kunne tenke seg å date en advokat igjen - som eksmannen.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Det er et godt spørsmål. Trolig ikke. Men igjen, det kan jo hende jeg trenger gratis advokathjelp. Hvem vet? spøkte hun, og refererte trolig til det gigantiske søksmålet hun for tida befinner seg i.

- Vanskelig å forklare

Jayne har tidligere fortalt åpent om bruddet med eksmannen, blant annet i en episode av «Real Housewives of Beverly Hills».

- Det er så mange lag i denne skilsmissen. Det er så jævla komplisert. Det er veldig vanskelig å forklare, sa hun i episoden, ifølge People.

- Du vet, jeg er sikker på at de ble veldig sjokkert, og at de kommer til å ha mange spørsmål, fortalte hun videre om hvordan det ville bli å snakke om temaet med kollegaene.

RIV I HJERTET: I «Senkveld» fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

I episoden fortalte Jayne også at hun ikke trodde forholdet skulle ende slik, og la til:

- Jeg trodde jeg skulle holde hånda til den mannen til han dør.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer