Erika Jayne:

Vil aldri gifte seg igjen

- Aldri!

DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: John Salangsang / REX / NTB
DATER IGJEN: Erika Jayne avslører at hun absolutt ikke løper til alteret med det første. Foto: John Salangsang / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått ett år siden nyheten om at «The Real Housewives»-stjerna Erika Jayne (50) og ektemannen Tom Girardi (82) skulle skilles slo ned som ei bombe i internasjonal presse.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for åra og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra realitystjerna den gang.

Paret hadde den gang vært gift i 21 år.

I året som har gått har det vært mye skriverier om skilsmissen, og det har nærmest blitt kastet søksmål etter begge parter.

At forholdet har vært turbulent er ingen hemmelighet, og det er derfor kanskje ikke så rart at 49-åringen ikke akkurat løper til alteret igjen med det første.

- Aldri!

Skilsmissen med Tom er fremdeles ikke offisielt gjennomført, men skal vi tro realitystjerna selv er det ikke et nytt ekteskap som står øverst på ønskelista hennes. På spørsmål fra TMZ om hun er interessert i å gifte seg igjen i framtida, svarte hun nemlig:

- Nei, det vil jeg ikke. Aldri!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer