Ashton Kutcher:

- Vil aldri slutte å elske dem

Skuespilleren har fortsatt god kontakt med sine tidligere stedøtre.

HOLDER KONTAKTEN: Ashton Kutcher røper i en podkast at han fortsatt har god kontakt med ekskona Demi Moores barn. Moore snakker han derimot ikke noe særlig med. Foto: NTB Scanpix
HOLDER KONTAKTEN: Ashton Kutcher røper i en podkast at han fortsatt har god kontakt med ekskona Demi Moores barn. Moore snakker han derimot ikke noe særlig med. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før «That 70's Show»-stjernen Ashton Kutcher (41) fant kjærligheten med Mila Kunis (36), var han gift med Demi Moore (57) - og stefar til døtrene hennes, Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (26).

Kutcher og Moore giftet seg i 2005, før de bestemte seg for å gå hver til sitt seks år seinere. I 2012 var skilsmissen et faktum, og tida som mann og kone var med det historie.

Men til tross for at eksparet ikke lenger er gift, dukker det stadig opp saker om forholdet deres i mediene - særlig etter at Demi Moores selvbiografi, «Inside Out», kom ut.

Der delte hun flere intime detaljer fra forholdet, mens Kutcher forholdt seg relativt taus. Men nå snakker han ut.

- Jeg elsker dem

Det er i Marc Marons (56) podkast «WTF» at skuespilleren forteller at han ikke lenger tilbringer noe særlig tid sammen med sin tidligere kone.

Moores tre døtre, som hun har med Bruce Willis (64), har han imidlertid mer kontakt med i dag, forteller han.

- Jeg gjør en virkelig bevisst innsats for å holde kontakten med jentene. Jeg elsker dem. Og jeg vil aldri slutte å elske dem, ikke sant? sier han i podkasten, gjengitt av kjendisnettstedet E! News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer