Jennifer Aniston:

Vil finne seg en «vanlig» mann

Skuespilleren avslører hva hun ønsker for framtida.

DATE?: Jennifer Aniston har vært singel i flere år. Nå røper hun noe av det hun ser etter i en ny flamme. Foto: Phil Mccarten / UPI / Shutterstock / NTB
DATE?: Jennifer Aniston har vært singel i flere år. Nå røper hun noe av det hun ser etter i en ny flamme. Foto: Phil Mccarten / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å legge skjul på at skuespiller Jennifer Aniston (52) har hatt svært mye hell i karrieren, men uhell i kjærligheten.

Fra 1998 til 2005 var hun i et forhold med skuespillerkollega Brad Pitt (57), før forholdet tok slutt som følge av at sistnevnte forelsket seg i Angelina Jolie (46) under innspillingen av filmen «Mr. and Mrs. Smith».

Seks år seinere møtte hun Justin Theroux (50), som hun var i et forhold med fra 2011 fram til 2018.

Hun har imidlertid holdt på håpet om å finne kjærligheten på ny etter de tunge bruddene. Nå røper hun også hva hun ser etter i en mann.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Det hadde vært fint

I et nytt intervju med People (The TV Show!) røper 52-åringen at hun holder det åpent når det kommer til kjærlighet, og at hun ikke nødvendigvis holder seg innafor Hollywoods grenser.

Skuespilleren får nemlig spørsmål om hvorvidt et forhold mellom en offentlig og en «vanlig» person kan fungere.

- Selvfølgelig. Absolutt. Jeg mener, det har jo skjedd. Det er litt det jeg håper på, at det ikke nødvendigvis er noen som er i bransjen selv, svarer hun på spørsmålet, og legger til:

- Det hadde vært fint.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Romanserykter med kollega

I februar 2018 sjokkerte Aniston og Theroux mange da de annonserte at de skulle skilles etter tre år som ektepar, og enda lenger som kjærester.

Duoen ble sett på som et av Hollywoods mest solide par, og etter bruddet har de klart å beholde et nært vennskap. Begge har flere ganger hyllet hverandre i intervjuer og sosiale medier, samtidig som de fortsatt omgås privat.

Etter bruddet har det vært stille rundt Anistons kjærlighetsliv. Det var imidlertid helt fram til den etterlengtede «Friends»-gjenforeningen tidligere i år.

VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

- Virkelig?

En kilde Closer Magazine hadde vært i kontakt med hevdet at følelsene mellom Aniston og skuespillerkollega David Schwimmer (54) hadde blusset opp igjen etter at de tidligere i år innrømmet at de hadde en aldri så liten flørt bak kulissene i serien.

Det kunne imidlertid se ut til at ryktene bare var oppspinn.

I midten av august kunne nemlig en talsperson for Schwimmer fortelle til The Huffington Post at romanseryktene ikke var sanne.

Aniston uttalte kort tid seinere til Entertainment Tonight at ryktene var bisarre.

- Jeg kunne ikke tro det, faktisk. Altså, virkelig? Det er broren min! Men jeg forstår det, da. Det viser bare hvor håpefulle fansen er for fantasien om at drømmer skal bli til virkelighet, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer