Britney Spears:

Vil fjerne faren som verge

Den 38 år gamle sangstjerna er klar i sin tale på at hun ikke lenger vil at faren skal ha noe med vergemålet hennes å gjøre.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en årrekke har det vært knyttet store spørsmål til Britney Spears' (38) mentale helse. Spørsmålene har ikke oppstått uten grunn, da 38-åringen har vært inn og ut av rehabilitering, hatt problemer i ekteskapet og levd et svært utagerende liv med mye festing.

Helt siden de store mediestormene i 2007 og 2008, der hun blant annet gjennomgikk et svært offentlig «meltdown», har popsensasjonen vært underlagt et rettspålagt «conservatorship», som i Norge kalles vergemål.

Vergemålet har gitt Britneys far, Jamie Spears (68), fullmakt over hennes eiendeler, samt personlige beslutninger og spørsmål knyttet til psykisk helse. Advokaten Andrew Wallet ble gjort til medverge, for å passe på sangerens økonomi.

I september i fjor ble det imidlertid besluttet i retten at faren ikke lenger skulle være verge for noe annet enn datteras økonomi. Beslutningen kom etter at han selv søkte om å bli fjernet fra vervet som følge av personlig sykdom. Da var det Jodi Montgomery som ble 38-åringens verge.

Vil skyve faren til side

Nå kommer det imidlertid fram at Britney ønsker å gjøre drastiske endringer i sitt mangeårige vergemål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer