Elena Belle mistet ektemannen:

Vil flytte etter sjokkdødsfallet

Klarer ikke lenger bo i familiens hus.

I SORG: I starten av mars kom den triste nyheten om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belles ektemann hadde gått bort, bare 45 år gammel. Foto: NTB scanpix
I SORG: I starten av mars kom den triste nyheten om at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belles ektemann hadde gått bort, bare 45 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For tre uker fikk Elena Belle (34), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», den sjokkerende beskjeden om at hennes ektemann, Michael Theanne (45), brått hadde gått bort. 45-åringen kollapset under en tur med hundene ikke langt fra parets hjem i Los Angeles.

Paret figurerte ofte sammen i den ovennevnte serien, som i Norge sendes på TV3, sammen med andre fruer som Maria Montazami (54), Anna Anka (48) og Gunilla Persson (60).

Belle og Theanne møttes på Ibiza i 2015, og giftet seg på stillehavsøya Bora-Bora året etter. I 2017 meldte dattera Luna Belle Theanne (2) sin ankomst.

For to uker siden tok hun imidlertid et siste farvel med ektemannen, og siden den gang har hun sittet i karantene sammen med dattera, sin mor og søster, noe som har gitt henne tid til å tenke over hva hun ønsker for framtida, ifølge svenske Expressen.

Vil ikke bo i huset

I en Instagram-historie skal Belle ha åpnet seg om denne sorgtunge tida. Der skal hun ha fortalt om hvordan framtida ser ut etter ektemannens uventede bortgang.

«Dag seks i karantene. Jeg prøver å holde meg mentalt frisk oppi alt som foregår i livet mitt. Jeg er takknemlig for å ha mamma og søsteren min her, jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort uten dem. Jeg savner Michael, hver dag er så vanskelig. Noen dager er jeg skikkelig trist, andre dager lever jeg i fornektelse der jeg tenker han er ute på reise og vil komme hjem snart», skrev hun, ifølge Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer