Prins Harry:

Vil fortelle alt

Prinsen kommer snart med bok.

BOKAKTUELL: På nyåret kommer prins Harrys selvbiografi. Foto: Chris Young/The Canadian Press / AP / NTB
BOKAKTUELL: På nyåret kommer prins Harrys selvbiografi. Foto: Chris Young/The Canadian Press / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kom nyheten om at prins Harry (38) jobbet med et bokprosjekt, nemlig en selvbiografi. Bokrettighetene ble solgt til forlaget Penguin Random House i 2021, og i august i år skal boka ha vært ferdigskrevet og klar for utgivelse mot slutten av dette året.

Nå kan imidlertid BBC melde om at boka vil komme 10. januar neste år, og at den vil få tittelen «Spare», som på norsk kan oversettes til «reserven».

Ifølge nettstedet vil boka inneholde hele historien bak beslutningen om å trekke seg tilbake fra de kongelige pliktene og flytte til USA.

- Da prinsesse Diana ble stedt til hvile lurte milliarder av mennesker på hva prinsene tenkte og følte, og hvordan livene deres ville bli. For Harry sin del, er dette historien, uttaler forlaget i en pressemelding, skriver BBC.

I boka vil prins Harry fortelle sin versjon av livet i skyggen av broren, og leserne loves en «rå og urokkelig ærlig» framstilling.

- «Spare» tar leserne umiddelbart tilbake til et av de mest brennende bildene fra det tjuende århundre: to unge gutter, to prinser, som går bak morens kiste - noe verden fulgte med på i sorg og redsel, heter det i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer