Daniel Craig

Vil gjøre barna arveløse

Filmstjerna ønsker ikke å videreføre formuen til framtidige generasjoner.

FORMUE: Skuespiller Daniel Craig ønsker å kvitte seg med formuen innen han dør. Her med kona Rachel Weisz (t.h.) i 2015. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB
FORMUE: Skuespiller Daniel Craig ønsker å kvitte seg med formuen innen han dør. Her med kona Rachel Weisz (t.h.) i 2015. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den verdensberømte skuespilleren Daniel Craig (53) er kanskje aller best kjent for sin rolle som «James Bond» i actionfilmene om 007-agenten.

På privaten har han den 29 år gamle dattera Ella med sin ekskone Fiona Loudon. Paret var gift fra 1992 før de gikk hver sin vei to år seinere.

Han fant imidlertid kjærligheten på ny sammen med den britiske skuespilleren Rachel Weisz (51), og paret giftet seg i 2011. Sju år seinere kunne de også ønske sin felles datter velkommen til verden. Weisz har på sin side også en tenåringssønn fra sitt tidligere forhold med filmskaperen Darren Aronofsky (52).

Nå avslører «Skyfall»-stjerna at han ønsker å kvitte seg med formuen framfor at barna arver den enorme summen. Det melder en rekke medier, deriblant Page Six.

- Smakløst

I et intervju med det britiske magasinet Candis - gjengitt av Page Six - røper han nemlig at barna ikke skal arve en haug med penger av ham.

Det er heller ikke en beskjeden sum det er snakk om, for ifølge nettstedet har filmstjerna hele 160 millioner dollar å bli kvitt før han takker for seg. Det tilsvarer over 1,4 milliarder norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.