Rikke Isaksen:

- Vil ha en ordentlig mannemann

Realityprofilen er klar på hva hun ser etter i en framtidig partner.

DATER IKKE: Rikke Isaksen er ikke aktiv på datingfronten, men er derimot helt sikker på hva hun ser etter i en mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DATER IKKE: Rikke Isaksen er ikke aktiv på datingfronten, men er derimot helt sikker på hva hun ser etter i en mann. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag kveld samlet flere av landets kjendiser seg for å feire realityåret på H3 Arena i forbindelse med Se og Hørs Reality Awards. Det ble delt ut 14 priser totalt, og den som vant Juryens ærespris var ingen ringere enn kjendisstylist Jan Thomas (56).

Blant de oppmøtte var Bodøværingen Rikke Isaksen (28) som vant prisen for «Årets Å Faen». Hun har tidligere vært å se i både «Ex on the Beach», «Kompani Lauritzen» og «71 grader nord - team», hvor hun og makker Frank Løke (43) stakk av med seieren.

De siste åra har hun imidlertid ikke bare vært å se på TV-skjermen, men mye av tida hennes har også gått til å jobbe på båt, noe som har resultert i at hun har gått glipp av mye.

- Det er faktisk veldig gøy å være her. Jeg er jo som regel på havet når ting som dette skjer, så jeg gått glipp av mye tidligere. Så å kunne komme hit er dritgøy, sier hun til Dagbladet.

Rikke Isaksen og Martin Laumann Ylven var på to forskjellige lag i «71 grader nord - team», men fikk likevel tilbragt mye tid sammen på tur. Nå utdyper de relasjonen, og hvordan forholdet deres er i dag. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Åpen for alt

Isaksen jobber fortsatt på havet under vintersesongen, men er nå bosatt i Oslo og er mer enn klar for å kapre drømmeboligen.

- Det er supervanskelig å finne bolig. Jeg skal kjøpe, så hele «71 grader nord»-premien går til egenkapital og jeg skal ha meg en villa.

- Er det noen spesielle plasser du kunne tenkt deg å bo?

VANT PRIS: Rikke Isaksen vant pris for «Årets Å faen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VANT PRIS: Rikke Isaksen vant pris for «Årets Å faen». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg er åpen for alt, egentlig. Jeg kan godt bo litt utenfor kjernen for å få mer for pengene, samtidig er jeg jo mye i sentrum, så jeg er litt usikker. Det er vanskelig, og jeg har vært på mange visninger, men det er ikke noe som treffer meg, sier hun.

Er det noe 28-åringen også vil i framtida, så er det å finne kjærligheten. På spørsmål om hvordan det står til, svarer hun:

- Du, det er tørt som knekkebrød. Det skjer fint lite der. Jeg driver ikke på med dating, som regel har jeg jo noe «juicy» å fortelle, men nei, det har vært rolig på den fronten.

FESTIVAL: Vi tok en prat med Rikke Isaksen og Siv Meyer, og testet hvor godt de kjenner hverandre. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer

- Må ha høye krav

Selv om realityprofilen ennå ikke har funnet mannen i sitt liv, er hun likevel helt klar på hva hun ser etter i en partner.

- Jeg vil jo ha en ordentlig mannemann. Jeg kan ikke ha noen som er mer jålete enn meg, for jeg er egentlig ikke så jålete, jeg har to sider. Så jeg kan ikke ha en som bruker lengre tid foran speilet enn meg.

Isaksen innrømmer at det er et stort pluss om han også er handy, samt det hun beskriver som «en stor mann».

- Jeg er veldig glad i store menn. Han trenger ikke nødvendigvis å være «ripped» med six pack, men han må være stor, ha en god jobb, leilighet, bil og være etablert. Man må ikke sikte lavere enn det, man glemmer det litt ofte. Jeg tenker at man må ha høye krav, fortsetter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer