Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Orlando Bloom:

Vil ha flere barn

Mens spenningen rundt bryllupet til skuespilleren og forloveden Katy Perry stiger, avslører Bloom at han ønsker å utvide familien.

VIL HA STØRRE FAMILIE: Orlando Bloom (42) legger ikke skjul på at han vil ha barn med forloveden Katy Perry. Foto: NTB Scanpix
VIL HA STØRRE FAMILIE: Orlando Bloom (42) legger ikke skjul på at han vil ha barn med forloveden Katy Perry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På selveste valentinsdagen tidligere i år, 14. februar, gikk Orlando Bloom (42) ned på kne foran superstjerna Katy Perry (35). Det romantiske frieriet og den gigantiske ringen gleder fans verden over.

Det spekuleres i kjendispressen om paret planlegger et desember-bryllup, uten at paret selv har uttalt seg om dette offentlig.

Det er imidlertid ikke bare ekteskap som står på agendaen til skuespilleren.

- Veldig klar på hva det betyr

I et ferskt intervju med magasinet «Man About Town» avslører 42-åringen at han vil bli pappa igjen. Fra før har han sønnen Flynn (8) sammen med ekskona Miranda Kerr.

RACERBANEN: Bursdagen til Orlando Bloom ble kanskje ikke helt som planlagt. Video: CNN Vis mer

- Jeg vil virkelig bare nyte familie og venner, min vakre sønn og å få flere barn, sier han ifølge Metro News.

- Jeg vil være sikkert på at når jeg setter i gang med det, er det med hele hjertet og jeg er veldig klar på hva det betyr, i motsetning til en romantisk idé om hva det betyr å være i et forhold, sier han videre.

Perry selv har ikke uttalt seg om at hun ønsker barn. 35-åringen har ingen barn fra før.

Orlando Bloom sto på gjestelista i bryllupet til den norske regissøren Joachim Rønning, som i august fikk sin Amanda Hearst på ærverdige Hearst Castle i California. Det gjenstår å se om nordmannen dukker opp i bryllupet til stjerneskuespilleren.

Tok pause i forholdet

Bloom og Perry ble et par i 2016, men allerede året etter annonserte de at de valgte å ta en pause i forholdet. Det varte imidlertid ikke lenge, og etter at de fant tilbake til hverandre har de uatskillelige.

Perry har også vært gift tidligere - med skuespilleren Russell Brand. De skilte seg i 2011 etter et turbulent ekteskap.

I 2017 skapte Bloom overskrifter verden over etter at paparazzibilder av ham naken på et padlebrett dukket opp overalt.

- Det var ekstremt overraskende. Jeg hadde nok ikke satt meg selv i den situasjonen nå hvis jeg visste hva som kom til å skje, har han uttalt om hendelsen, men har tilsynelatende hatt en humoristisk tilnærming til det hele.

KATY STARSTRUCK: Katty Perry fikk oppfylt drømmen om å møte Ylvis på rød løper før MTV Awards i Amsterdam. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media