Amber Heard:

Vil ha henne fjernet

Etter at eksen Johnny Depp ble sparket fra sin film, er det satt i gang underskriftskampanje for å fjerne Amber Heard fra «Aquaman».

I RETTEN: Amber Heard, her fra retten i London, hevder at eksmannen var voldelig mot henne. Foto: Yui Mok/NTB
I RETTEN: Amber Heard, her fra retten i London, hevder at eksmannen var voldelig mot henne. Foto: Yui Mok/NTB Vis mer
Publisert

I starten av november ble det klart at Johnny Depp gikk tapende ut av injuriesaken mot avisa The Sun, som hadde omtalt skuespilleren som «konemishandler» mot ekskona Amber Heard (34).

Parets problemer er for lengst blitt en offentlig strid, og på begge sider står det fans som støtter opp sine idol. Hva som egentlig har foregått i det to år lange ekteskapet, og om noen av partene er uskyldige, kommer det neppe noen fasit på.

I retten kom det uansett fram at The Sun i de fleste tilfeller hadde sine ord i behold i omtalen av Depp.

Heard har på en annen side heller ikke kommet godt ut av det, og er anklaget for vold mot eksmannen. Hun innrømmer også at hun har tydd til fysisk vold mot Depp. Hun kom imidlertid best ut av rettssaken.

SØKSMÅL: Johnny Depp har gått til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Underskriftskampanje

Da utfallet ble klart kom også nyheten om at Depp var blitt bedt om å si fra seg rollen som skurken Gellert Grindelwald i «Fantastic Beasts»-filmene.

Heard på sin side har ikke fått noen konkrete konsekvenser karrieremessig, og det er det nå flere som ønsker å endre på. Hun er nemlig aktuell i «Aquaman»-oppfølgeren, hvor hun spiller mot hovedrolleinnehaver Jason Momoa.

Nesten 1 500 000 mennesker har nå signert en underskriftskampanje for å få Heard fjernet fra filmen. Flere har også spekulert om Warner Bros ville fjerne henne fra rollen som Mera de siste månedene, nettopp i forbindelse med rettssaken.

Disse spekulasjonene setter Heard selv en stopper for.

- Jeg er superglad for all kjærligheten fra fansen og hvor mye de har verdsatt «Aquaman», og at det har skapt så mye begeistring for «Aquaman» og Mera slik at vi kan komme tilbake. Jeg gleder meg så mye til å filme, sier hun til Entertainment Weekly.

- Betalte rykter

34-åringen legger til at hun håper innspillingen kommer i gang neste år. Oppfølgeren har imidlertid ikke fått grønt lys fra Warner Bros, og rollebesetningen er heller ikke bekreftet.

- Betalte rykter og betalte kampanjer på sosiale medier dikterer ikke rollebeslutninger fordi de har ikke noe grunnlag i virkeligheten, sier hun om kravene om å få fjernet henne fra filmen.

Depp ble altså sparket fra samme produksjonsselskap, Warner Bros, men foreløpig er det lite som tyder på at ekskona får samme skjebne. Depp har spilt i de to første «Fantastic Beasts»-filmene, men nå må det altså finnes en erstatter.

RIVER SEG LØS: Johnny Depp river av seg Donald Trump-maska i en «behind the scenes»-video regissør Jeremy Konner la ut på Twitter. Video: Jeremy Konner Vis mer

Det ryktes om at den danske skuespilleren Mads Mikkelsen skal ta over rollen. Ifølge Deadline er Mikkelsen på toppen av lista over skuespillere som blir vurdert til rollen.

Kilder sier til Deadline at Mikkelsen er regissør David Yates' førstevalg og at de har opprettet kontakt med dansken.

Det er også håp om at filmen kommer ut som planlagt sommeren 2022. Depp skal bare ha spilt inn én scene som antagonisten i filmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer