Kaster forloveden under bussen:

- Vil ha jentekjæreste

Kommentarfeltet til Hollywood-ikonet har tatt fyr de siste dagene.

SLÅR TILBAKE: Megan Fox lot ikke den kritiske kommentaren få stå ubesvart. Foto: NTB
SLÅR TILBAKE: Megan Fox lot ikke den kritiske kommentaren få stå ubesvart. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det kan trolig tenkes at det var flere håpefulle beilere som ble svært så begeistret da skuespiller Megan Fox (36) delte via Instagram at hun for øyeblikket søker etter en ny kjæreste - en jentekjæreste.

«Transformers»-stjernen uttalte i et med intervju med Esquire fra 2009 at hun ikke hadde noen problemer med å innrømme at hun var bifil, men la til at hun aldri kunne tenke seg å date en jente som delte de samme preferansene som henne.

- Nei, aldri. Det ville bety at de også ligger med menn, og menn er så skitne. Jeg aldri ville ligge med en jente som hadde ligget med en mann.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Kommentarfeltet tok fyr

Nå virker det imidlertid som pipa har fått en annen lyd, ettersom hun nylig har fridd til følgerne sine - og søker etter sin helt egne «Emo-girl».

«Vennligst send inn søknader i DM-ene (direktemelding, journ.anm)», skrev hun under bildene sine.

Det tok naturligvis ikke lang tid før svært mange fans og kjendiser så sitt snitt til å slenge inn en søknad hos Hollywood-ikonet, og kommentarfeltet bugner nå over av morsomme og pikante forespørsler.

«Sendt», skrev den tidligere Bachelorette-stjerna Kaitlyn Bristowe, mens skuespiller Ruby Rose (36) humoristisk la til;

«Har ikke @machinegunkelly gitt deg søknaden min enda??»

Forloveden tok til motmæle

Selv om mange uttalte av de var svært begeistret over skuespillerinnens frieri, kan det også tenkes at det muligens var en som ble litt paff da innlegget til 36-åringen ble postet - nemlig forloveden Machine Gun Kelly (32).

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Mange fans tagget derfor 36-åringens forlovede i kommentarfeltet, og det tok ikke lang tid før også han tok bladet fra munnen og veide inn i innlegget.

HERR OG FRU FOX: Machine Gun Kelly og Megan Fox forlovet seg i 2022. Foto: NTB
HERR OG FRU FOX: Machine Gun Kelly og Megan Fox forlovet seg i 2022. Foto: NTB Vis mer

«Jeg tror ikke du har innleveringskapasitet for denne forespørselen», skrev Bloody Valentine-rockeren, til sin forlovede.

Innlegget fra Fox kommer bare dager etter at paret ble avbildet sammen på juleshopping i Malibu, sammen med de tre barna hun deler med eksmannen Brian Austin Green (49).

Selv om Fox og MGK, hvis faktiske navn er Colson Baker, har vært forlovet siden mars 2022, har de enda ikke avslørt en dato for når bryllupet skal stå.

- Vi tar det i vårt tempo. Vi har så vidt begynt med planleggingen, men vi stresser ikke - det blir når det blir, uttalte Fox til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer