Wanda Mashadi:

- Vil ikke drepe nyforelskelsen

Den norske influenseren og tv-profilen vil ikke flytte sammen med sin nye kjæreste, og er heller klar for enda mer samboerskap med tvillingsøstera.

LYKKELIG: Wanda Mashadi delte dette bilde av seg selv og kjæresten på 17. mai. Bildet er brukt med tillatelse fra influenser- og tv-profilen. Foto: Privat
LYKKELIG: Wanda Mashadi delte dette bilde av seg selv og kjæresten på 17. mai. Bildet er brukt med tillatelse fra influenser- og tv-profilen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i midten av januar at influenser og tv-profil Wanda Mashadi (28) bekreftet at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun i podkasten «Tvillingterapi», som hun har sammen med tvillingsøstera Vita Mashadi (28).

- Vi er sammen

I podkastepisoden ga Wanda følgende beskjed til lytterne:

- Så til alle dere der ute - nå vet dere det, sa hun før Vita stilte spørsmål ved hva hun mente.

- At vi er sammen, svarte søstera, som understreker at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

De kjente influenseren har tidligere fortalt i den samme podkasten at hun har datet en mann, som hun har omtalt som «askeladden», uten å bekrefte at de har definert seg selv som kjærester.

I den den nevnte podkastepisoden forklarte Wanda også at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

Mandag, på selveste 17. mai, var søsknene blant flere kjente som stilte opp i Avisa Oslos livesending, som fant sted på en trikk som kjørte rundt i Oslos gater.

Der snakket de blant annet ut om hvordan den siste tida har vært - og om det faktum at en mann plutselig kommer inn og tar del i det nære forholdet mellom de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer