Sandra Bullock:

Vil ikke gifte seg med kjæresten

- Har funnet mitt livs kjærlighet, sier skuespilleren.

LYKKELIG: Sandra Bullock har vært i et forhold i seks år, men har ingen planer om å gifte seg. Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty Images /AFP / NTB
LYKKELIG: Sandra Bullock har vært i et forhold i seks år, men har ingen planer om å gifte seg. Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty Images /AFP / NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2015 ble det kjent at Sandra Bullock (57) hadde funnet lykken med fotografen Bryan Randall (55).

Duoen holder en lav profil i rampelyset og har sjelden blitt avbildet sammen. Randall ble imidlertid raskt en del av «Bird Box»-stjernas familie og tok farsrollen for hennes to adoptivbarn, Louis (11) og Laila (8), på strak arm.

Bullock har derimot ingen planer om å gifte seg med kjæresten gjennom seks år.

- Jeg er en person som har gått gjennom skilsmisseprosessen. Jeg har funnet mitt livs kjærlighet. Vi har to vakre barn, tre barn. Hans eldre datter også. Det er det beste i verden, fortalte skuespilleren da hun gjestet «Red Table Talk» forrige uke, ifølge Page Six.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

Utroskapsskandale

Bruddet hun snakker om er elleve år tilbake i tid. Etter fem års ekteskap brøt 57-åringen med sin daværende ektemann, TV-profilen Jesse James (53), etter at flere ulike kvinner hevdet han hadde vært utro med dem.

James gikk selv ut med en offentlig unnskyldning. Det holdt likevel ikke mål for den prisbelønte stjerna, som kort tid etter valgte å flytte ut av parets felles hjem.

EKSPAR: Etter fem års ekteskap valgte Jesse James og Sandra Bullock å gå hver til sitt. Her er de avbildet i 2010. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / NTB
EKSPAR: Etter fem års ekteskap valgte Jesse James og Sandra Bullock å gå hver til sitt. Her er de avbildet i 2010. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / NTB Vis mer

Under «Red Table Talk» innrømmer Bullock at hun var «veldig glad for at universet lot henne vente med å starte en familie før hun traff riktig person».

- Jeg vil ikke si at andre skal gjøre ting slik jeg gjør det, men jeg trenger ikke et stykke papir for å være en hengiven partner eller en hengiven mor, delte hun, og forklarte videre at hun alltid kommer til å sette barna først.

- Jeg trenger ikke å bli fortalt at jeg skal være til stede i tøffe tider. Og jeg trenger ikke å bli fortalt hvordan jeg skal takle en storm med en bra mann.

Bullock og Randall bor i Los Angeles og oppdrar barna sammen som en familie.

- Bryan er super snill. For ungene er han nummer én, og jeg nummer to. Men jeg forstår det - for han er morsommere og bestikker dem bedre enn meg, har hun tidligere uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer