«Paradise Hotel»:

Vil ikke ha «Paradise»-premien

Kameratens trøstepremie var ikke avtalen, mener taperen.

«PARADISE HOTEL»: Det var Adrian Sjursen og Marthe Elise Brenne som gikk av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Men det ble dramatisk da de slapp kula nærmest samtidig. Video: TV 3 og Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN / OSLO (Dagbladet): Photo finish. Det er frasen årets «Paradise Hotel»-deltakere bruker når de oppsummerer den intense finalen, der to kuler knuste i bakken nesten samtidig. Tradisjonen tro sto to deltakere, i år representert ved Marthe Elise Brenne (21) og Adrian Sjursen Ådland (24), med hver sin kule i hendene.

Kaster de den fra seg får en part mest penger, mens de deler potten på 500 000 likt om begge holder den gylne kulen når tida er over. Nytt av i år er at man ikke deler den resterende summen med en deltaker i juryen, men med personen man står overfor.

I årets intense finale, den ellevte av sitt slag, var det nesten umulig å avgjøre hvem som var mest grisk. Kulene ble kastet mot bakken på likt, da beløpet var på 300 000, men etter en gjennomgang av opptakene ble det klart at det var den mannlige deltakeren som ville få den største pengesekken.

Tok kompisens plass

- Men det var ingen dårlig stemning. Jeg og Marthe ga hverandre en klem med en gang, og hadde en super fest. Vi satt igjen med penger begge to, så ingen kunne være sur, humrer Sjursen Ådland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer