Mona Berntsen:

Vil ikke snakke om Eurovision-bråket

I tillegg har Mona Berntsen slettet forklaringen sin fra Instagram.

TYST: Mona Berntsen fortalte onsdag morgen at hun helst ikke ville prate om Palestina-stuntet under Eurovision-finalen. Foto: Klaudia Lech / Dagbladet
TYST: Mona Berntsen fortalte onsdag morgen at hun helst ikke ville prate om Palestina-stuntet under Eurovision-finalen. Foto: Klaudia Lech / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Eurovision-finalen i mai vil huskes for mange øyeblikk. Her hjemme i Norge sitter muligens flest igjen med at vårt bidrag, KEiiNOs «Spirit in the sky», fikk hele 291 stemmer fra folket - som var årets høyeste poengsum.

Vi kommer nok også til å huske at norske Mona Berntsen (29) var med da Madonna opptrådte i pausen. Den internasjonale popstjerna framførte to låter for publikum, og selv om det musikalske ble slaktet, er det flere som har hyllet dansingen. Spesielt avslutningen, der Berntsen viste fram det palestinske flagget på ryggen sin.

Finalen ble arrangert i Israel, og det var lenge ventet at et politisk stunt av et slikt kaliber kunne finne sted. Det kom derimot ikke gratis for den norske danseren, som hevdet hun ble holdt igjen i over 90 minutter på Ben Gurion-flyplassen i Tel Aviv. Dagbladets reportere ble vitne til at hun fikk trøbbel allerede før innsjekk.

Vil ikke uttale seg

Å fortelle om hendelsen gjorde hun i et langt innlegg på Instagram, som hun siden har slettet. Danseren anser seg ferdig med hendelsen. Dagbladet har gjentatte ganger forsøkt å få henne i tale om det politiske stuntet, men har ikke fått svar på våre spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer