Nicolas Cage:

Vil ikke vedkjenne seg de første ekteskapene: - Teller ikke

Skuespilleren gir sin egen kvinnehistorie strykkarakter.

SINGEL IGJEN: Hollywood-skuespilleren Nicolas Cage (54) har tre havarerte ekteskap bak seg. De to første er åpenbart ikke like viktige som det siste. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Hollywood-skuespilleren Nicolas Cage (54) har tre havarerte ekteskap bak seg. De to første er åpenbart ikke like viktige som det siste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han har skapt vel så mange overskrifter for sitt privatliv, som han har for sin profesjonelle karriere, den prisbelønte Hollywood-skuespilleren Nicolas Cage (54).

Parallelt med filmsuksessene er det særlig Cages til tider stormfulle kjærlighetsliv som har sørget for medieoppmerksomhet. I anledning et av sine siste filmprosjekt, thrilleren «Mandy», snakker den berømte 54-åringen en sjelden gang om kvinnene i hans liv.

Eller, skal vi tro Cage selv, er det bare én av dem som er verdt å nevne i varme ordelag. Resten virker det som han helst vil glemme.

- Et sjokk

- Mine første ekteskap teller ikke, de er rett og slett ikke verdt å ta med i beregningen, konstaterer en i overkant streng Cage i et stort intervju med The Guardian.

54-åringen har tre havarerte ekteskap bak seg, med forrige skilsmisse i 2016. Han har tidligere vært gift med skuespilleren Patricia Arquette (50) og kjendisdattera Lisa Marie Presley (50), men velger altså å bare trekke fram sitt siste ekteskap.

Det var i 2004 at Cage møtte hun som skulle bli hans tredje kone, den 20 år yngre skuespilleren Alice Kim (34). De to fikk sønnen Kal-El (12) sammen før de altså valgte å gå hver til sitt etter tolv års samliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer