Idrettsgallaen:

Vil oppkalle babyen etter Backstreet Boys

Stig-André Berge røper kjønnet på babyen: - Det blir en gutt.

RØD LØPER: Stig-André Berge dukket opp på den røde løperen på Idrettsgallaen sammen med sin gravide kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØD LØPER: Stig-André Berge dukket opp på den røde løperen på Idrettsgallaen sammen med sin gravide kone. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

HAMAR (Dagbladet): Lørdag kveld er hele Idretts-Norge samlet i Hamar for hylle hverandre med prisdryss under Idrettsgallaen i kveld.

Hele tolv priser skal deles ut foran et stjernespekket publikum, hvor blant andre Julie Bergan, Adam Douglas og D.D.E. skal stå for kveldens underholdning.

Blant de inviterte gjestene til den storslåtte festen er både idrettsstjerner og representanter for Norges toppidrettselite, ildsjeler, ministre og politikere - og selfølgelig en god del andre norske superstjerner.​

Blant dem dukket også OL-bryter Stig-André Berge (34) opp på den røde løperen, sammen med sin gravide kone Rosell Utne.

GLEDER SEG: Stig-André Bergum og kona Rosell Utne gleder seg til å bli foreldre. Her er de sammen under Idrettsgallaen. Foto: Henriette Eilertsen
GLEDER SEG: Stig-André Bergum og kona Rosell Utne gleder seg til å bli foreldre. Her er de sammen under Idrettsgallaen. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

I fjor kunne nemlig Berge røpe at duoen skulle forsøke å bli gravide på bryllupsnatta, men ikke alt gikk som planlagt.

- Det er noen ting ikke vi kan ha helt kontroll på. Sånn som eggløsning og sånt. Det trodde jo jeg at jeg hadde kontroll på. Men det hadde jeg jo ikke, forteller Stig lattermildt.

- Det skjedde noen dager etterpå, sier Utne.

Røper kjønnet på babyen

På bryllupsnatta eller ei, barn blir det, og det ser duoen veldig fram til.

- Nå vet vi at det blitt en gutt, og det synes jeg er kult, selvfølgelig. For da ser jo jeg for meg en liten bryter, sier Berge og legger til at han gleder seg veldig.

- Jeg gleder meg til å få et litt annet syn på ting. Ikke bare fokus på meg selv, sier han.

Det kan Utne også si jeg enig i.

- Ikke bare bryting, men fokusere på litt andre ting i hverdagen. Det tror jeg egentlig er sunt for han, sier hun.

Vil oppkalle sønnen

Når det kommer til hva det vordende paret skal kalle sin kommende sønn, har de ikke helt bestemt for enda.

- Jeg har hatt et veldig godt forslag hele tiden, men jeg tror ikke det falt i så god smak hos Rosell. Det var Nicklas. Og det er det en grunn til:

- Det er mange som vet at jeg er en ekstrem boyband-fan, og hvis han heter Nicklas, kommer han til å bli kalt Nick, altså etter Nick Carter i Backstreet Boys, forteller Berge mens kona begynner å le.

- Jeg synes guttenavn er forferdelig vanskelig, så jeg tror faktisk at jeg må se ungen først, sier Rosell som kan fortelle at alt står bra til med henne.

STORE VINNEREN: I fjor stakk Stig-André av med flere av prisene under utdelingen. Foto: NTB Scanpix
STORE VINNEREN: I fjor stakk Stig-André av med flere av prisene under utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den store vinneren

Under fjorårets Idrettsgalla ble Stig-André kveldens store vinner. Han benyttet også anledningen til å annonsere på direkte TV at de to turtelduene skulle gifte seg.

- Det året her skal jeg gi tilbake henne, så i år skal vi gifte oss, sa han fra scenen.

Brytetalentet avslørte etter sending bryllupsdatoen overfor Dagbladet.

- Det blir sommerbryllup 8. juli i eksotiske Båtsfjord i Finnmark. Samboeren min er derfra. Jeg har jo fortsatt karantene etter Rio-OL på grunn av Zika-viruset, så vi får vente litt, sa han.

- Så satser vi på at hun er gravid 9. juli. Ække det i orden, da?

Nå venter paret en liten gutt, og ser frem til å bli foreldre.