Vil oppklare «Farmen»-krangel: - Blåst opp

Eunike Hoksrød (39) og Halvor Sveen (47) i heftig munnhoggeri på tv.

TV-KRANGLING: «Farmen»-deltakeren Eunike Hoksrød (39) snakket oppgitt til kamera om Halvor Sveen (47) i kveldens episode. Foto: TV 2
TV-KRANGLING: «Farmen»-deltakeren Eunike Hoksrød (39) snakket oppgitt til kamera om Halvor Sveen (47) i kveldens episode. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Når Halvor har bestemt seg for å gjøre noe, så er det hans måte som gjelder og ingen andres, forteller «Farmen»-deltakeren Eunike Hoksrød (39) til Dagbladet.

Det oppsto en høylytt diskusjon mellom tønsbergkvinnen og meddeltakeren Halvor Sveen (47) i kveldens episode, da begge satte seg på bakbeina i arbeidet med å grave en grøft.

- Vi var ikke enige om hvor vi skulle begynne å grave. Jeg visste at mitt alternativ var den beste måten ... Unnskyld - den enkleste måten, sier Halvor Sveen.

- Skrek kjempehøyt

Gjennom sitt snart ti uker lange «Farmen»-opphold har rendølingen stadig måttet tåle kritikk for å være i overkant engasjert i arbeidsoppgavene. Det er Sveens påståelighet - at han gir uttrykk for å ha fasitsvaret på alt - som tilsynelatende har irritert vettet av enkelte andre deltakere.

- Da vi begynte å krangle i den grøfta, var jeg både forbanna og oppgitt. Hvis Halvor har funnet ut hvordan noe skal gjøres, nekter han å høre på andre. Det er irriterende, sier Hoksrød.

Selv om munnhoggeriet ved grøftekanten må sies å være av meget høy temperatur i tv-ruta, understreker 39-åringen at konflikten var glemt like etterpå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer