Melania Trump:

- Vil se veldig lite til henne

Melania Trump har gått under jorda etter at hun forlot Det hvite hus.

SPESIELT LIV: Melania Trump fikk livet snudd på hodet da ektemannen vant valget i 2016. Etter at de forlot Det hvite hus tidligere i år har hun imidlertid så godt som forduftet fra overflaten. Foto: Tasos Katopodis / Getty Images / AFP / NTB
SPESIELT LIV: Melania Trump fikk livet snudd på hodet da ektemannen vant valget i 2016. Etter at de forlot Det hvite hus tidligere i år har hun imidlertid så godt som forduftet fra overflaten. Foto: Tasos Katopodis / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kort tid før USAs president Joe Biden (78) overtok rollen fra Donald Trump (74), forklarte USA-ekspert og forsker ved Norce Norwegian Research Centre, Hilmar Mjelde, til Dagbladet at presidentpar normalt trekker seg tilbake til en luksuriøs politisk pensjonisttilværelse.

Å trekke seg tilbake er én ting, men hvor i all verden har det blitt av tidligere førstedame Melania Trump (50)?

Hun har så godt som forsvunnet fra jordas overflate, og utenom noen innlegg på sin private Twitter-profil, er det lite å se til henne. Hun har blant annet ikke blitt avbildet siden slutten av januar, og har bare delt tre bilder av seg selv på Instagram siden.

Det gjorde hun i forbindelse med valentinsdagen i midten av februar, hvor hun valgte å hylle de tøffe og inspirerende barna på The Children's Inn som hun har besøkt de siste åra.

Det er med andre ord uklart hva hun driver med om dagen, noe Mjelde også sa i januar, nemlig at det var høyst uklart hva hun vil foreta seg den kommende tida.

- Vi vet bare at de vil bosette seg på Mar-a-Lago-godset i Florida, og leve i sin egen boble der, sa Mjelde, og fortsatte:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer