Paris Hilton:

Vil vise ny side

I en ny dokumentarfilm ønsker Paris Hilton å vise en helt ny side av seg selv. Samtidig sier hun at hun i starten av karrieren spilte en rolle.

MISFORSTÅTT: Paris Hilton sier at det til tider har vært frustrerende å oppleve at folk har misforstått henne. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB Scanpix
MISFORSTÅTT: Paris Hilton sier at det til tider har vært frustrerende å oppleve at folk har misforstått henne. Foto: Willy Sanjuan / Invision / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med lanseringen av YouTube-dokumentaren «This Is Paris», ønsker den verdenskjente hotellarvingen Paris Hilton (38) å vise en helt ny side av seg selv.

Hilton tok for alvor steget inn i rampelyset med en lekket sexfilm i 2004, og fulgte opp med TV-suksess sammen med Nicole Richie (38) i realityserien «The Simple Life».

Paris er arving i den styrtrike Hilton-familien, mens Richie er datter av artisten Lionel Richie. I serien skulle kjendisdøtrene teste et liv uten privilegiene de var vant til i hverdagen.

- Jeg spilte en rolle i «The Simple Life». Jeg visste hva jeg gjorde, men verden forsto det ikke. Så det var litt frustrerende for meg å framstå på den måten, fordi det er ikke sånn jeg er i det hele tatt, sier hun ifølge People.

Vil vise ny side

Hilton forstår hvorfor hun ble gjort til latter.

- Jeg har åpenbart vokst som person. Jeg er voksen nå, men å bli dømt, og bli møtt med så mange misforståelser basert på en rolle som jeg gikk inn i, var frustrerende.

- Samtidig bygget jeg en merkevare ved å gjøre det. Så jeg angrer egentlig ikke på det, og jeg er glad for at folk endelig skal få se filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer