Ricky Martin:

Ville anklager - risikerer fengsel

- Fullstendig oppdiktet.

ANKLAGER: Ricky Martin møter i retten neste uke, etter at nevøen kom med anklager mot artisten. Foto: Splash News / NTB
ANKLAGER: Ricky Martin møter i retten neste uke, etter at nevøen kom med anklager mot artisten. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at artist Ricky Martin (50) hadde blitt anklaget for vold i nære relasjoner. Den gang var det ikke kjent hvem offeret var.

- Besøksforbudet mot meg er basert på fullstendig falske anklager, så jeg vil bare besvare disse anklagene gjennom en juridisk prosess, med fakta og verdigheten som kjennetegner meg, uttalte Martin.

- Beskyldningene mot Ricky Martin som fører til et besøksforbud er fullstendig falske og oppdiktede, sa en talsperson for Martin.

Nå skriver imidlertid den spanske avisa Marca at Martin også er anklaget for incest, ettersom det er hans 21 år gamle nevø som kommer med anklagene.

Under puertoricansk lov er det strenge konsekvenser for seksuell omgang med familiemedlemmer, og Martin kan nå risikere opptil 50 år i fengsel.

Offeret blir identifisert av artistens bror, Eric Martin. Han mener imidlertid at brødrenes nevø har mentale utfordringer. Han legger også til at nevøen tidligere har forsøkt å skape problemer med andre familiemedlemmer.

People og Sky News er blant mediene som også har omtalt nyheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer